ЦИК објавила кандидатске листе

Централна изборна комисија /ЦИК/ БиХ објавила је данас овјерене кандидатске листе за учешће на локалним изборима који ће бити одржани у октобру. Листе су објављене у службеним гласницима, дневним новинама ("Дневни аваз", "Независне новине" и "Дневни лист") и интернет страници ЦИК-а БиХ www.избори.ба. ЦИК је 16. августа усвојио информацију о ревизији финансијских извјештаја политичких странака […]

уторак, август 21, 2012 / 09:30

Централна изборна комисија /ЦИК/ БиХ објавила је данас овјерене кандидатске листе за учешће на локалним изборима који ће бити одржани у октобру.

Листе су објављене у службеним гласницима, дневним новинама ("Дневни аваз", "Независне новине" и "Дневни лист") и интернет страници ЦИК-а БиХ www.избори.ба.

ЦИК је 16. августа усвојио информацију о ревизији финансијских извјештаја политичких странака за 2010. годину, а предмет прегледа и ревизије били су финансијски извјештаји 96 политичких странака.

Због основане сумње да су прекршиле одређене одредбе Закона о финансирању полтичких странака, покренут је поступак за утврђивање одговорности за 31 политичку странку, саопштено је из ЦИК-а.

Сви извјештаји о извршеном прегледу и ревизији биће доступни на интернет страници ЦИК-а БиХ.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *