Чича Госта каже да се Бакир разоткрио и да заслужује адекватан третман

Политички аналитичар Гостимир Поповић изјавио је данас Срни да је циљ предсједавајућег Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића нестанак Републике Српске и српског народа у БиХ.

понедељак, мај 30, 2016 / 08:55

Политички аналитичар Гостимир Поповић изјавио је данас Срни да је циљ предсједавајућег Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића нестанак Републике Српске и српског народа у БиХ.

"То је још једном потврдио изјавом на самиту `Брдо-Бриони`. Важно је да представници српског народа коначно схвате његове намјере и да се према бошњачком члану Предсједништва БиХ односе на начин како заслужује", рекао је Поповић.

Он је истакао да је Изетбеговић самит "Брдо-Бриони" искористио за напад на Републику Српску и српски народ, што довољно показује о његовим стварним намјерама.

"Самит `Брдо-Бриони` потпуно је био непотребан, јер неће дати никакве резултате за земље југоистичне Европе. На крају овог самита послате су отровне стрелице према Републици Српској и српском народу што је апсолутно недопустиво", додао је Поповић.

Изетбеговић је јуче на конференцији за новинаре након "Брдо-Бриони" самита у Сарајеву оптужио Републику Српску и Бањалуку за наводни прогон Бошњака и Хрвата у протеклом грађанском рату у БиХ.

Иако му није било упућено питање, Изетбеговић је стао у одбрану бискупа бањалучког Фрање Комарице који је Бањалуку упоредио са Блајбургом.  0 КОМЕНТАРА

 1. U pitanju su, prije svega, kriminalci – analitičari bi i o tome trebalo da prozbore. Ovako, samo pospješuju Izetbegovićeve “koncepte“ i legitimizuju sveopšti kriminal u BiH.

  Riješite se kriminalaca i riješičete se radikalnih politika.

 2. „наводни прогон Бошњака и Хрвата у протеклом грађанском рату у БиХ.“

  Navodni, hajd ba ljudi, nemojmo se zajebavat,

  Saša, slažem se ja da je i Izetbegovićeva priča čisti populizam čovjeka koji radije priča o ovome nego o obećanih 100 000 radnih mjesta,
  ali koji kriminalci, pa evo novinari se trude da furaju narod na očigledne laži.

  Navodni?

  – Da li je navodna odluka AP Krajine o otpuštanju sa posla „nesrba i onih Srba koji ne podupiru politiku SDS-a!?
  – Odluka Kriznog štaba te iste Ap o tome da prognani sa sobom mogu ponijeti najviše 300 KM?
  – Sa kojim ciljem je porušeno svih 16 džamija u Banja Luci osim ako ne sa ciljem „progona“?

  Trudim se ne uplitati u ova saradničko-politička nabacivanja loptom, ali volio bih da mi novinar koji je pisao ovu vijest na Frontalu objasni da li su po njemu odluke i postupci koje sam naveo bili navodni ili su činjenice.

 3. На крају овог самита послате су отровне стрелице према Републици Српској и српском народу што је апсолутно недопустиво“, додао је Поповић.
  ——————————–

  Чије отровне стрелице поцијепаше и завадише народ у Српској, чије отровне стрелице поцијепаше и завадише борце, инвалиде, на ЦРВЕНЕ и ЦРНЕ, чије отровне стрелице од бораца, инвалида, направише грађане трећег реда, чије отровне стрелице погодише Милана Вукелића и остале, гдје су ИНВАЛИДНИНЕ – наспрам отварања суперлуксузне „зграде у Шилеровој“ у И Сарајеву…гдје су стотине милиона из српских банака и фирми…,

  То ти нама изанализирај вајни аналитичару, ДРУЖЕ Гостимире!

  Пусти ти Бакира!
  Овај народ најмање боли глава од бакировог лапрдања. Шта Бакир мисли то знају и српски врапци на грани, ДРУЖЕ Гостимире.

 4. Чије отровне стрелице убише сина погинулог борца, пок. Обућину, Бакирове јел’???
  ДРУЖЕ Гостимире!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *