Ценићева одбила понуду да води СДП у Српској

Некадашња министарка финансија Републике Српске Светлана Ценић одбила је понуду да преузме руководећу функцију СДП-а у Републици Српској. Како пише портал Истинито, крајем прошле седмице високи функционер СДП-а састао се са Ценићевом, и понудио јој мјесто неформалног шефа СДП-а за Републику Српску, тврде извори који су добро упућени у овај случај. Ту позицију, иначе, још […]

среда, март 13, 2013 / 17:03

Некадашња министарка финансија Републике Српске Светлана Ценић одбила је понуду да преузме руководећу функцију СДП-а у Републици Српској.

Како пише портал Истинито, крајем прошле седмице високи функционер СДП-а састао се са Ценићевом, и понудио јој мјесто неформалног шефа СДП-а за Републику Српску, тврде извори који су добро упућени у овај случај.

Ту позицију, иначе, још увијек обавља Мирсад Ђапо, потпредсједник СДП-а БиХ.

Упркос дуготрајном убјеђивању, Ценићева се захвалила и одбила понуду првог човјека СДП-а.0 КОМЕНТАРА

 1. jašta su! Nisu je htjeli srbi kao kandidata za gradonačelnika B.Luke a ovi kao hoće da joj daju mjesto glavnog u SDP?
  Nele bi se tri puta prevrnuo u grobu kad bi ona pristala na to.

 2. „Портал Истинито“!Жику му само имена!?
  А тек „добро упућени извори“, па „наши дописници“, „инсајдери“…
  Ко вам само налаже овакве задатке за спиновање и промоцију?
  Дал’ то све стиже из докторске ординације или са Чокора? Хммм…

 3. Prenose pisanje slobodne bosne. Ali najveći problem je što bi prava vijest bila da je to i prihvatila. Recimo da je odbila precjednika možda bi i to bila vijest, ali da je prihvatila – senzacija.B-)

 4. Немојте тако. По чаршији се прича да се ова госпођа баш чувала. Оно, мало се трошила, нема ни нешто брачног стажа…Ма, све у свему мало је прешла а добро лежи у кривини.

 5. Немојте тако. По чаршији се прича да се ова госпођа баш чувала. Оно, мало се трошила, нема ни нешто брачног стажа…Ма, све у свему мало је прешла а добро лежи у кривини.

 6. Нешто је се сјећам из времена ДЕПОС-а и нимало ми се није допала тада. Ја мислим да она само гледа како да се боље прода и ништа друго. Када се већ није продала овима на власти, јер је нису хтјели или она није смејла… враг би је ѕнао. Једино је проблем што она себе више вреднује него што је њена тржишна цијена. Наравно, није она једина таква,али ја то видим као проблем у добром дијелу опозиције.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *