Челси нуди Гвардиоли 24 милиона долара годишње

Власник Челсија Роман Абрамович планира да понуди Пепу Гвардиоли 24 милиона долара годишње да води клупу лондонског клуба од наредне сезоне, пренио је данас ЕСПН. Уколико би се план Абрамовича реализовао, Гврадиола би био убједљиво најплаћенији тренер у историји, а уговор би важио на четири године. Лондонски „Дејли Мирор” тврди да би алтернатива за Гвардиолу […]

субота, децембар 8, 2012 / 21:55

Власник Челсија Роман Абрамович планира да понуди Пепу Гвардиоли 24 милиона долара годишње да води клупу лондонског клуба од наредне сезоне, пренио је данас ЕСПН.

Уколико би се план Абрамовича реализовао, Гврадиола би био убједљиво најплаћенији тренер у историји, а уговор би важио на четири године.

Лондонски „Дејли Мирор” тврди да би алтернатива за Гвардиолу могао да буде садашњи тренер Дортмунда Јирген Клоп, а не искључује се могућност поновне сарадње Жозеа Муриња са Абрамовичем, уколико Португалац одлучи да напусти клупу Реал Мадрида.

Гвардиола је после одласка из Барселоне љетос, узео једну годину слободно и тренутно борави у Њујорку гдје чека нови ангажман.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *