Чеда предухитрио СНСД: Вријеме је да дјеца гласају

Знали смо да је Либерално-демократска партија Чедомира Јовановића у протеклој кампањи у Србији користила чак и Чак Нориса. Нисмо испратили да је креативни Чеда у потрази за цензусом користио и дјецу – своју. Док камера прелази преко топлих породичних фотографија лидер ЛДП-а мирним гласом повезује рођење своје дјеце са почецима владавине одређених политичких странака. Успут […]

четвртак, март 20, 2014 / 09:21

Знали смо да је Либерално-демократска партија Чедомира Јовановића у протеклој кампањи у Србији користила чак и Чак Нориса. Нисмо испратили да је креативни Чеда у потрази за цензусом користио и дјецу – своју.

Док камера прелази преко топлих породичних фотографија лидер ЛДП-а мирним гласом повезује рођење своје дјеце са почецима владавине одређених политичких странака.

Успут шаље и поруку да му се не може приговорити за бијелу кугу.0 КОМЕНТАРА

 1. Nije valjda da do danas to niste primjetili!? Moram ja da vam oči otvaram… hehehehe

  Koliko se sjećam u doba Davidovića RTRS je imao strogu naredbu da se djeca ni u kadru ne smiju pojaviti kada je riječ o predizbornim aktivnostima. Ja kont’o to neki standard.

 2. Схватам да многи не могу да се сложе са политиком Чедомира Јовановића,али стварно не схватам да се неко не може сложити са тезама које заступа.

  Рад,департизација,модерно школство,владавина права,заокрет у друштвено-политичко-економском смислу који је нужан…

  Ево,овде му се и деца,коју сматрам врхунским доказом патриотизма,узимају за зло.

 3. Ne dobija se pravo glasa „dzaba“ sa 18 godina. To tada, djecu nikako ne treba eksponirati i povezivati sa politikom. To ne znači da ona ne mogu imati svoj „stav“. Najmanje sto SNDS može učiniti jeste da „ukloni“ ovaj članak…

 4. Samo se jos nije desilo da Cedo vlada Srbijom. I hvala Bogu i nece. E nek si ti Cedo propao, pa makar i ja propao za tobom. Nek nema vise tvog sranja o „evropskim vrijednostima“ pa makar i meni zivot bio tezi. Bez tebe je i u paklu lakse.

 5. Svaka ti cast Cedo za petoro djece, ali slaba vajda od njih ako i ona budu srala po svojoj zemlji i svom narodu kao i ti. Ne kaze se dzaba za djecu, da budu ziva i zdrava, i bolja nego roditelji. To im iskreno zelim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *