Чавић завршио каријеру

Најбољи српски пливач Милорад Чавић данас је и званично завршио пливачку каријеру и најавио да би једног дана волио да постане министар спорта. Чавић је рекао на опроштајној конференцији за новинаре да из дана у дан трпи болове у кичми и пије таблете. "И даље ме вуче жеља да се вратим у базен, али морам […]

петак, август 24, 2012 / 12:41

Најбољи српски пливач Милорад Чавић данас је и званично завршио пливачку каријеру и најавио да би једног дана волио да постане министар спорта.

Чавић је рекао на опроштајној конференцији за новинаре да из дана у дан трпи болове у кичми и пије таблете.

"И даље ме вуче жеља да се вратим у базен, али морам да будем реалан јер не знам шта бих још могао да пружим", рекао је Чавић, који је на Олимпијади у Пекингу прије четири године освојио сребрну медаљу.

Он је најавио да планира да остане у спорту, али кроз политички ангажман, као и да од 1. јануара отвори академију у Београду, те да напише аутобиографију о виђењу живота у Србији из угла једног странца.

Чавић, који је на протеклој Олимпијади у Лондону ушао у финале, али није освојио медаљу, већ је заузео четврто мјесто, рекао је да је био веома разочаран због тога.

Чавићев тренер Петар Поповић рекао је да поносан на успјехе и медаље Милорада Чавића који је резултатима више пута обрадовао цијелу нацију.

Удружења банака Србије, које је било спонзор Чавићу, поклонило му је велику урамљену фотографију посљедње трке са Олимпијских игара у Лондону, која се зове "посљедњи скок".
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *