Чавић: У Шамцу могуће промјене

Предсједник Демократске партије Драган Чавић рекао је вечерас да су у Шамцу могуће промјене и да је убијеђен да ће његова партија ући у власт послије избора. Чавић је на предизборном скупу у Шамцу рекао да локалне заједнице треба да буду организоване у складу са европском повељом. "Треба приближити власт грађанима, пренијети што више надлежности […]

субота, септембар 22, 2012 / 09:31

Предсједник Демократске партије Драган Чавић рекао је вечерас да су у Шамцу могуће промјене и да је убијеђен да ће његова партија ући у власт послије избора.

Чавић је на предизборном скупу у Шамцу рекао да локалне заједнице треба да буду организоване у складу са европском повељом.

"Треба приближити власт грађанима, пренијети што више надлежности на општине, да буџет буде досупан грађанима, повећати подстицаје и пољопривреди и запошљавању, те направити селекцију у инфраструктуру", истакао је Чавић, те додао да треба смањити трошкове администрације.

Носилац одборничке листе ДП-а за Скупштину општине Шамац Ђорђе Милићевић рекао је да су приоритети ове партије економски развој и запошљавање, те додао да у односу на друге уводе новину – интензивну сарадњу са дијапором, јер је то једина могућност да се привуку инвеститори.

ДП је дио у Коалиције "Заједно за Шамац", коју још чине СДС, СРС "Др Војислав Шешељ" и СРС Републике Српске чији је заједнички кандидат за начелника општине Мирко Лукић из СДС-а.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *