Будимо домаћини дјеци са Косова

Дјеца школског узраста са Косова и Метохије боравиће у Бањој Луци од 27.до 30.августа. Желимо да угостимо стотину дјеце узраста од 12 до 16 година, међу којом ће бити и седмогодишња Милица Ђорђевић, једино српско дијете из Призрена. Намјера нам је да дјеца са Косова буду смјештене у домове Бањолучана и да тиме покажемо и […]

среда, август 22, 2012 / 20:53

Дјеца школског узраста са Косова и Метохије боравиће у Бањој Луци од 27.до 30.августа.

Желимо да угостимо стотину дјеце узраста од 12 до 16 година, међу којом ће бити и седмогодишња Милица Ђорђевић, једино српско дијете из Призрена.

Намјера нам је да дјеца са Косова буду смјештене у домове Бањолучана и да тиме покажемо и нашу традиционалну гостољубивост и солидарност са нашим народом са Косова. Хоћемо да дјеца са Косова стекну нове пријатеље међу својим вршњацима у Бањој Луци и да проведу три безбрижна дана у нашем граду.

Позивамо бањолучке породице да се придруже нашој акцији и да угосте дјецу са Косова!
Заинтересовани могу да се јаве на телефоне 065/687-913 или 051/233-421.

Захваљујемо се породицама које су се до сад већ пријавиле да угосте косовске малишане.
Ово је још једна у низу акција подршке Србима у јужној српској покрајини коју организују грађани Бање Луке, Републике Српске и Социјалистичка партија и глас против угрожавања основних људских права наше браће са Косова.

Конференција за новинаре на којој ће говорити Саша Чудића предсједник Извшног одбора Социјалистичке партије и Градског одбора Бања Лука, Милорад Арлов предсједник Организационог одбора за помоћ Србима Космета и Миладин Ђуровић директор Међуопштинског центра за социјални рад Косовска Митровица, биће организована 28.августа.

Одбор за дочек дјеце са Косова и Метохије.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *