Брзо и жестоко: На снимању седмог наставка уништено 230 аутомобила

Вјероватно су и одрасли мушкарци заплакали када је недавно на једном отпаду у Kолораду у дробилици уништено 30 Мерцедеса, који су кориштени у филму “Брзи и жестоки 7″! Међутим, ово је само мали дио од више од 230 возила која су уништена током снимања акционог спектакла у којем главне улоге тумаче Вин Дизел, Џејсон Стетам […]

субота, април 11, 2015 / 11:13

Вјероватно су и одрасли мушкарци заплакали када је недавно на једном отпаду у Kолораду у дробилици уништено 30 Мерцедеса, који су кориштени у филму “Брзи и жестоки 7″!

Међутим, ово је само мали дио од више од 230 возила која су уништена током снимања акционог спектакла у којем главне улоге тумаче Вин Дизел, Џејсон Стетам и покојни Пол Вокер.

Иако су поједини примјерци мерцедеса, мицубишија или фордова, који су се појавили у филму, били у возном стању, продуценти су инсистирали на њиховом тоталном демолирању како би се избјегла могућност да се неко евентуално повриједи у аутомобилима који су специјално намијењени за акционе сцене.

А да се није жалило пара, најбоље показује податак да је само током снимања сцене јурњаве у Колораду уништено више од 40 различитих возила – од брзих кола до аутобуса.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *