Брчко – За 40 расељених из Федерације 250.000 КМ

Представници Одјељења за стручне и административне послове у брчанској Влади потписали су данас уговоре са 40 корисника одабраних у пројекту стамбеног збрињавања Срба у дистрикту који су у категорији расељених лица из Федерације БиХ.  “Кроз позицију грантова обезбијеђено је укупно 250.000 КМ, за што је Скупштина Брчко дистрикта дала сагласност још прошле године, а ми […]

петак, август 3, 2012 / 08:47

Представници Одјељења за стручне и административне послове у брчанској Влади потписали су данас уговоре са 40 корисника одабраних у пројекту стамбеног збрињавања Срба у дистрикту који су у категорији расељених лица из Федерације БиХ.

 “Кроз позицију грантова обезбијеђено је укупно 250.000 КМ, за што је Скупштина Брчко дистрикта дала сагласност још прошле године, а ми смо одабрали кориснике, којима је појединачно додијељено од 1.500 до 9.700 КМ”, рекао је шеф Одјељења за стручне и административне послове Нико Стопарић.

Корисници су се обавезали да ће од додјељеног новца, у складу са потписаним уговором, набавити грађевински материјал и уградити га у своје домове у року од годину дана.

Стопарић је најавио да ће након тог рока комисије изаћи на терен и обавити провјере да ли су корисници утрошили средства у складу са премјером и предрачуном радова.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *