Брчко: Ухапшен званичник у Влади дистрикта

Брчанска полиција ухапсила је јутрос шефа Сектора за реформу јавне управе и европске интеграције у Влади Брчко дистрикта Брану Јовичића у оквиру полицијске акције “Бинго”, преносе агенције. Полиција од јутрос претреса Јовичићеве канцеларије. Брчанска полиција за сада не даје никакве информације, осим да је ријеч о наставку полицијске акције “Бинго”. У акцији “Бинго”, која је […]

понедељак, децембар 10, 2012 / 19:42

Брчанска полиција ухапсила је јутрос шефа Сектора за реформу јавне управе и европске интеграције у Влади Брчко дистрикта Брану Јовичића у оквиру полицијске акције “Бинго”, преносе агенције.

Полиција од јутрос претреса Јовичићеве канцеларије.

Брчанска полиција за сада не даје никакве информације, осим да је ријеч о наставку полицијске акције “Бинго”.

У акцији “Бинго”, која је покренута у октобру 2011. године, ухапшено је било седам високопозиционираних службеника и носиоца извршних функција у Влади дистрикта, осумњичених за злоупотребу службеног положаја и подмићивање.0 КОМЕНТАРА

  1. Smiješno, ko god zna iole nešto o tom čovjeku, zna da je sklon mitu i da je uvijek uzimao. Pa čovjek je sređivao polaganja stručnih ispita i mnoge druge stvari. Sad odjednom pušten niz ledinu! Eto on je bio šef za integracije!!!

  2. Човјек је за десетак година од обичног референта у општини Шековићи, је постао један од најбогатијих људи у Бијељини и Брчком. Бројни станови, куће на Црногорском приморју. Још ћемо се бавити тим зашто је „пуштен низ воду“. Једна од претпоставки је да није Брчак(Ко познаје односе у Брчком то ће схватити).

  3. Ovaj lik je provjeren čovjek Miće Mićića!
    Dijele ,,pošteno zaradjenu crkavicu“ od namjestanja strucnih ispita i prijema sluzbenika u opstinu Bijeljina kojima je nephodan taj famozni ,,strucni ispit,, iz Brcko Distrikta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *