Братунац: Невријеме прекинуло концерт Боре Чорбе

Концерт легендарног српског рок пјевача Боре Ђорђевића у Братунцу, након његовог 45-минутног наступа, прекинут је усљед нестанка електричне енергије, који су изазвали јака киша и грмљавина. Синоћњем концерту на братуначком градском тргу присуствовало је више хиљада грађана овог мјеста и сусједних општина. Концерт је организован у оквиру традиционалних дана културе и спорта "Ђурђевдански дани" који […]

субота, мај 3, 2014 / 11:33

Концерт легендарног српског рок пјевача Боре Ђорђевића у Братунцу, након његовог 45-минутног наступа, прекинут је усљед нестанка електричне енергије, који су изазвали јака киша и грмљавина.

Синоћњем концерту на братуначком градском тргу присуствовало је више хиљада грађана овог мјеста и сусједних општина.

Концерт је организован у оквиру традиционалних дана културе и спорта "Ђурђевдански дани" који се одржавају поводом крсне славе општине Братунац – Ђурђевдана.

У оквиру ове манифестације јуче је одигран шаховски турнир, као и турнир у одбојци за жене.

За данас најављено куп такмичење риболоваца из подрињских општина у пецању рибе на пловак отказано је због високог водостаја и замућености Дрине, али ће бити одржано традиционално бициклистичко такмичење за које је најављен велики број учесника, а за вечерас је најављен музички програм.

За сутра је планирано одржавање турнира мјесних заједница у малом фудбалу и смотра ђачког стваралаштва на отвореном уколико временски услови дозволе.

Организатор ове манифестације је Народна библиотека из овог мјеста уз покровитељство општине.

Програм "Ђурђевданских дана" биће завшен у уторак, 6. маја, прослављањем општинске славе Ђурђевдана и ломљењем славског колача у цркви Успења Пресвете Богородице у Братунцу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *