Божовић: Према култури се односимо нељудски

Истакнути српски глумац Петар Божовић оцијенио је у Мркоњић Граду, гдје је одиграо монодраму „Чеговић“, да је однос према култури, који је присутан у цјелокупном српском народу, нељудски. "Задовољан сам публиком, али оним што се улаже у културу и како изгледају домови културе нисам уопште задовољан, то су две различите и опречне ствари", рекао је […]

петак, април 24, 2015 / 12:53

Истакнути српски глумац Петар Божовић оцијенио је у Мркоњић Граду, гдје је одиграо монодраму „Чеговић“, да је однос према култури, који је присутан у цјелокупном српском народу, нељудски.

"Задовољан сам публиком, али оним што се улаже у културу и како изгледају домови културе нисам уопште задовољан, то су две различите и опречне ствари", рекао је Божовић синоћ након представе.

Он је истакао да са једне стране има осјећања дивних људи и публике која прима и осјећа нешто, а с друге стране има осећање горчине, бијеса и љутње.

Божовић је додао да је задовољан мркоњићком публиком, као и публиком у другим мјестима у Републици Српској у којима је гостовао.0 КОМЕНТАРА

  1. Izvini, Bozovicu,kod nas ajneseri kultura na zavidnom nivou.
    Milione smo iskesirali za izdavastvo, recimo za Cuvara Srpske.

    I, najvecem srpskom reziseru smo odrijesili kesu o onoj : Uzmi ago koliko ti drago.

  2. Па давали смо и Лепој Брени за ноћ шампиона, па Цеци. Немојте тако улагало се колико се могло.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *