Божићна добротворна акција

Обавјештавамо Вас да Српско сабрање „Баштионик“ , уз благослов Епископа Бањалучког Господина Јефрема, у вријеме Божићног поста организује добротворну акцију прикупљања помоћи за угрожне породице у нашој Епархији, саопштено је из Баштионика. Помоћ ће, у сарадњи са парохијским свештеницима, првенствено бити подијељена породицама са више дјеце. Циљ акције је да, испунивши своја срца милосрђем и […]

понедељак, децембар 10, 2012 / 10:26

Обавјештавамо Вас да Српско сабрање „Баштионик“ , уз благослов Епископа Бањалучког Господина Јефрема, у вријеме Божићног поста организује добротворну акцију прикупљања помоћи за угрожне породице у нашој Епархији, саопштено је из Баштионика.

Помоћ ће, у сарадњи са парохијским свештеницима, првенствено бити подијељена породицама са више дјеце.

Циљ акције је да, испунивши своја срца милосрђем и љубављу према ближњима, помогнемо онима којима је помоћ потребна и у заједничкој радости даривања дочекамо велики хришћански празник Рождество Христово-Божић.

Позивамо вас да се у оквиру својих могућности, укључите у ову акцију и помогнете да што већи број људи буде дио те празничне радости.

Помоћ се прикупља у храни (брашно, уље, тјестенина, пиринач, пасуљ, конзервирана храна, сухомеснати производи, слаткиши), средствима за хигијену, школском прибору, зимској гардероби…

Вашу помоћ можете донијети у сједиште Баштионика које се налази у Тржном центру хотела „Видовић“- Јеврејска улица, књижара Ризница или нам се јавите на телефон 051/211-802.

Прикупљање помоћи траје до 03.01.2013. године, а подјела породицама 04. и 05. јануара 2013. године.

КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО!0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *