Босић: СДС побјеђује у Доњем Жабару

Предсједник СДС Младен Босић изразио је очекивање да ће у Доњем Жабару на предстојећим локалним изборима доћи до промјене власти. "Већ сада је јасно да ће у многим општинама у Републици Српској доћи до промјена на начелничким мјестима и да ће СДС имати више позиција него што је имао до сада, а једна од тих […]

понедељак, септембар 17, 2012 / 13:34

Предсједник СДС Младен Босић изразио је очекивање да ће у Доњем Жабару на предстојећим локалним изборима доћи до промјене власти.

"Већ сада је јасно да ће у многим општинама у Републици Српској доћи до промјена на начелничким мјестима и да ће СДС имати више позиција него што је имао до сада, а једна од тих средина је свакако у Жабару", поручио је Босић са синоћње предизборне трибине.

Он је указао на нарочито тежак живот становника руралних средина, те истакао да се у Републици Српској не може живјети од пољопривреде и да држава мора омогућити пољопривредницима равноправан положај са пољопривредним произвођачима у окружењу.

Кандидат СДС-а за начелника Доњег Жабара Жељко Марјановић поручио је да ова странка има рјешење за бољи живот грађана.

"Можемо да понудимо много квалитетнија и боља рјешења, прије свега у пољопривреди, јер је ово рурална средина, затим у области пореске организације, социјалној политици, спорту и култури", рекао је Марјановић.

На предиборном скупу у Жабару говорили су и посланици СДС у Народној скупштини Лазар Миркић и Миладин Станић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *