Босић: Одлазак на састанак са мандатарком био би понижавајући

Предсједник СДС Младен Босић рекао је синоћ да представници СДС неће ићи данас на консултације са мандатарком за састав нове Владе РС, јер би то било понижавајуће с обзиром на њене тврдње да је не интересује шта говори опозиција. "Ми смо изненађени самим позивом на консултације, јер је мандатарка Жељка Цвијановић прије тога рекла да […]

четвртак, март 7, 2013 / 07:15

Предсједник СДС Младен Босић рекао је синоћ да представници СДС неће ићи данас на консултације са мандатарком за састав нове Владе РС, јер би то било понижавајуће с обзиром на њене тврдње да је не интересује шта говори опозиција.

"Ми смо изненађени самим позивом на консултације, јер је мандатарка Жељка Цвијановић прије тога рекла да је не занима шта говори опозиција и одлазак на састанак би био понижвајући",казао је Босић гостујући из бањалучког студија у дневнику БХТВ.

Коментаришући односе СДС и СНСД на нивоу БиХ, Босић је рекао да је СНСД износећи глупости и лажи брутално кренуо на кадрове СДС у заједничким институцијама у Сарајеву.

Лидер СДС је одбацио оптужбе СНСД и још једном их позвао да се одлуче да ли је потребна заједничка платформа странака из РС у Сарајеву.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *