Босић: Од Вучуревића се очекује да рјешава проблеме свих грађана

Предсједник СДС-а Младен Босић рекао је да се од кандидата Коалиције „Заједно за Требиње“ за градоначелника овог града Славка Вучуревића очекује да рјешава проблеме свих грађана и да се створе услови за бољи живот како би се спријечило расељавање младих из града. Босић је на синоћњој трибини у Требињу рекао ће ова политичка партија имати […]

понедељак, септембар 24, 2012 / 16:47

Предсједник СДС-а Младен Босић рекао је да се од кандидата Коалиције „Заједно за Требиње“ за градоначелника овог града Славка Вучуревића очекује да рјешава проблеме свих грађана и да се створе услови за бољи живот како би се спријечило расељавање младих из града.

Босић је на синоћњој трибини у Требињу рекао ће ова политичка партија имати значајан удио у будућој власти и да ће радити за добробит грађана и просперитет града.

Вучуревић рекао је да са инвеститорима договара улагања у Требиње и отварање нових радних мјеста, истичући да ће, уколико добије повјерење бирача, у првој години свог мандата запослити око 500 радника.

Носилац листе СДС-а за Скупштину града Борислав Нинковић истакао је да су основни приоритети ове странке запошљавање и опоравак привреде.

"Већ имамо уговорене инвестиције за отварање фабрике обуће која би на почетку запошљавала од 200 до 300 радника, а један од циљева нам је и оживљавања текстилног предузећа `Новотекс`“, рекао је Нинковић.

На трибини су говорили и потпредсједник СДС-а Вукота Говедарица и предсједник Градског одбора Српско Сарајево Дарко Бабаљ.0 КОМЕНТАРА

  1. Ако немају ШЕФОВЕ да им чувају леђа, кандидати Вучуревић и Гаврановић, па и многи други, немају изгледа петљу да се јавно „прикажу“ и понешто сами кажу јавности на трибинама какве су данас биле у Дому омладине у Бањалуци или неко вече у емисији АТВ-а“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *