Босић: Мићић побјеђује у Бијељини

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић и кандидат за градоначелника Бијељине Мићо Мићић, лијепљењем првог плаката на градском бијељинском тргу, озваничили су почетак кампање Српске демократске странке за локалне изборе. “Српска демократска странка одлучила је да крене у кампању овде из Бијељине, из једног од упоришта Српске демократске странке и града који има свијетлу будућност”, […]

петак, септембар 7, 2012 / 16:18

Предсједник Српске демократске странке Младен Босић и кандидат за градоначелника Бијељине Мићо Мићић, лијепљењем првог плаката на градском бијељинском тргу, озваничили су почетак кампање Српске демократске странке за локалне изборе.

“Српска демократска странка одлучила је да крене у кампању овде из Бијељине, из једног од упоришта Српске демократске странке и града који има свијетлу будућност”, изјавио је Босић након лијепљења првог плаката пред више стотина чланова и симпатизера странке.

Он је изразио очекивање да грађани Бијељине препознају оно што је урађено у протеклом периоду и да ће Мићић поново бити изабран за градоначелника Бијељине.

Према његовим ријечима, Српска демократска странка очекује пораст броја гласача у много већем броју општина, гдје ће ова странка преузети одговорност за локалну заједницу.

“Чека нас велики посао, прије свега, у враћању надлежности општинама које су давно изгубљене и мијењању система који је постављен тако да све иде у једну касу у Бања Луку, а онда да се враћа на кашичице у општинама гдје се тај приход ствара”, рекао је Босић.

Босић је напоменуо да је слоган Српске демократске странке “Јаке општине – Јача Српска”, “Јака Бијељина – Јача Српска”, Босић је рекао да би странка овим изборима требала ући у циклус који ће довести 2014. године до промјене власти у Републици Српској.

Мићић је рекао да је апсолутно сигуран у побједу, јер је он у протеклом период показао да је градоначелник свих грађана и да је испунио све што је обећао.

”Овим симболичним лијепљењем плаката започињемо кампању, али боље речено разговоре са грађанима и настављамо све оно што радимо већ седам година.”, рекао је Мићић.

Према његовим ријечима, слоган “И ријеч и дјело” говори све, а то је да је Бијељина постала град који набрже напредује.

”Позивам све наше суграђане, да гласају онако како мисле, а сигуран сам да ће препознати све што је до сада учињено И надам се да ћемо у наредном период урадити још много тога на модернизацији Бијељине која је постала европски град”, истакао је Мићић.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *