Босић изабран за потпредсједника ПС Савјета Европе

Замјеник предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић изабран је данас у Стразбуру за потпредсједника Парламентарне скупштине Савјета Европе /ПССЕ/ из БиХ до краја ове године, саопштено је из парламента БиХ.  Засједање је започело обраћањем предсједнице ПССЕ Ан Брасер, а планирано је да се учесницима данас обрати и министар иностраних и европских послова Белгије […]

понедељак, април 20, 2015 / 16:28

Замјеник предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић изабран је данас у Стразбуру за потпредсједника Парламентарне скупштине Савјета Европе /ПССЕ/ из БиХ до краја ове године, саопштено је из парламента БиХ.

 Засједање је започело обраћањем предсједнице ПССЕ Ан Брасер, а планирано је да се учесницима данас обрати и министар иностраних и европских послова Белгије и предсједник Комитета министара Дидије Ројндерс.

За сутра је најављено обраћање краља Белгије.

Током прољећног засједања ПССЕ, које ће трајати до 24. априла, водиће се расправе о владавини права, демократији и заштити људских права.

Парламентарну скупштину БиХ на засједању ПССЕ представљају предсједавајући Сталне делегације Сенад Шепић, његова замјеница Борјана Кришто те чланови Младен Босић, Милица Марковић и Жељко Комшић.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *