Босић: Анимозитети бошњачких политичара блокирају провођење одлуке Сејдић-Финци

Лидер СДС Младен Босић потврдио је да су на данашњем састанку у Сарајеву поново испливали анимозитети који постоје међу бошњачким политичарима. "Све док се не разријеши то питање у ФБиХ илузорно је више уопште разговарати о провођењу одлуке у случају ‘Сејдић-Финци’ и о европском путу БиХ уопште", рекао је Босић. Он сматра да бошњачки политичари […]

среда, септембар 12, 2012 / 14:31

Лидер СДС Младен Босић потврдио је да су на данашњем састанку у Сарајеву поново испливали анимозитети који постоје међу бошњачким политичарима.

"Све док се не разријеши то питање у ФБиХ илузорно је више уопште разговарати о провођењу одлуке у случају ‘Сејдић-Финци’ и о европском путу БиХ уопште", рекао је Босић.

Он сматра да бошњачки политичари својим међусобним лошим односима додатно продубљују политичку кризу.

"Сада морамо сачекати да видимо да ли та криза има крај или нас заиста чека апсолутна блокада политичких процеса у БиХ", рекао је Босић.

У Сарајеву је данас одржан састанак на високом нивоу представника ЕУ, институција БиХ и политичких лидера о процјени напретка да би се оцијенило шта је урађено од првог састанка дијалога на високом нивоу одржаном у Бриселу 27. јуна у вези са испуњавањем услова из "Мапе пута", пренијеле су агенције.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *