Борислав Радовановић започео штрајк глађу

Јуче у 09,00 часова радник МУП РС из Приједора, како је и најавио, започео је јуче штрајк глађу. Како је сам навео, штрајк ће извести на начин да ће у просторијама ЦЈБ Приједор боравити непрекидно док му здравствено стање то буде дозвољавало. Уколико ме уочите испред зграде Центра то значи да сам избачен напоље, но, […]

четвртак, јул 2, 2015 / 13:41

Јуче у 09,00 часова радник МУП РС из Приједора, како је и најавио, започео је јуче штрајк глађу. Како је сам навео, штрајк ће извести на начин да ће у просторијама ЦЈБ Приједор боравити непрекидно док му здравствено стање то буде дозвољавало.

Уколико ме уочите испред зграде Центра то значи да сам избачен напоље, но, тротоар је мјесто са ког ме не могу отјерати (бар се надам!).

Многи ме питају какав је конкретан захтјев мог штрајка и ту их зачуђује мој одговор. Конкретно, једино шта тражим јесте да јавност "проговори" о проблему криминализације у структурама полиције.

Да ли постоји криминализација у врху наше полиције конкретно указују кривични предмети на каквима сам радио, а како су окончани већ сам писао на свом Блогу. Значи, контрола кривичних предмета може утврдити јасну повезаност појединаца из полицијских структура и организованог криминала. Све шта ја тражим (ГОДИНАМА) јесте да се преконтролишу тачно одређени предмети.

Оно шта је овдје посебно индикативно јесте да Предсједник Републике Милорад Додик, бивши сазив Одбора за безбјеност НС РС-е (онај Стевандићев), те министри полиције Станислав Чађо, Радислав Јовичић и Драган Лукач ОДЛИЧНО ЗНАЈУ на које предмете се мој захтјев за контролом односи. Иоако су на то законски обавезни прозвани никада нису извршили своју обавезу у смислу вршења контроле. Тиме индиректно показују какав је њихов однос спрам организованог криминала и тешких злочина какве су претрпили бројни појединци и друштво.

Та тако жестоко промовисана "борба против корупције и криминала" јесте лажна и крајње манипулативна, а да је то тако јасно доказују кривични предмети чију контролу сам предложио.

Углавном, на блогу ћу свакодневно извјештавати о догађањима око и самом току штрајка глађу.

(Б. Радовановић)

Више сазнајте на блогу0 КОМЕНТАРА

 1. Читајући текстове и коментаре господина Радовановића стекао сам утисак да се ради о честитом, добронамјерном и храбром човјеку. Иако нисам упућен довољно, вјерујем његовим наводима и мотивима за овако радикалан корак. Међутим, прво ми је на уму питање ДА ЛИ ЈЕ ИШТА ВРИЈЕДНО ЊЕГОВОГ ЗДРАВЉА? За кога се то господин Радовановић данас жртвује? За оне који су одраз у огледалу банде на врху пирамиде? Друго је питање: ГДЈЕ СУ КОЛЕГЕ ГОСПОДИНА РАДОВАНОВИЋА? Зар је могуће да су сви конформисти? Искрено, забринут сам за здравље човјека који одаје утисак праведника, јер не сумњам да би многи одахнули кад би му видјели крај. Ја му желим добро здравље и дуг живот. У позитиван резултат његове борбе не вјерујем, јер је то могуће тек након духовне и културно-образовне обнове овог друштва. Свако дијете у пубертету би већ од родитеља морали усвојити став да је красти, варати, убијати нешто најнегативније.

  У сваком случају, подршка у борби за истину и поздрав господину Радовановићу!

 2. Дијелим мишљење које је написао Дражен.

  Г. Бориславе, желим вам да истрајете у овој борби, а надам се да нећете нарушити здравље. Можда је боље било да сте се другим методама борили.
  СДС, као најјача опозициона партија, требала би да што прије организује масовне протесте и да окупи око себе све опозиционе странке. Ово је крај Републике Српске, ако се нешто у што краћем року не предузме.

 3. Šta je čekao SDS do sad? – Da se Baja “upristoji“ – šta li?

  Borislave – SDS, Stevandić, PDP i kompanija su isto tako ložili Vuliće – ovi drugi su ih tukli i slali u ludnicu – pa ti vidi vrijedili rizikovati zdravlje zbog ove prčvarnice.

 4. Zemo moj, podrška.
  Vrijeme plakanja došlo.

  Plačem za onima koji su vijekovima ginuli za slobodu roda i naroda svoga, a sve njihove žrtve obezvrijediše najveći, monstrumi nasega imena.
  Popljuvaše na one u zemlji, pobiše bijedom ove na zemlji, ne dozvoliše da se rode nerodjeni.

  Vječnaja pamjat, Republiko Srpska…

 5. Velika podrška, požrtvovanom borcu Radovanoviću. Primer Radovanoviča bi trebalo da sledi ceo narod, svi u štrajk, jer ovako dalje ne može. Dosta je bilo propadanja, uništavanja, zaduživanja i pljačke.
  Nažalost većina naroda se rukovodi svoji indiviudalnim interesima, i ne vidi da smo svi, ceo kolektiv u problemu.
  I zaposleni i nezaposleni, svi smo propali.

 6. Dragi moj zemljače, opet ti kažem čuvaj svoje zdravlje. Ti još trebaš svojoj porodici. Na žalost većina naroda i dan danas ne odustaje od ovih prevaranata. šta da radiš postali smo loš narod. Nekad sam za ovak narod svoju krv prolijevao ali danas za ovaj isti narod ne bih se ni oznojio. Zaslužili su da ih lažu,varaju,pljačkaju… Lično podržavam tvoje postupke. Sretno

 7. Žalosno je da ni treći dan štrajka glađu jednog policijskog inspektora nije vijest na ovom našem jadnom informativnom nebu.Ajde što režim može da utiče na svoja glasila,ali šta je sa onima koji se proglasiše nezavisnim,pravednim…Frontalu svaka čast.

 8. Жао ми је што се господин Радовановић одлучио на овакав корак. Из простог разлога что је ова власт до те мјере лоповска да би прије пустила једног честитог човјека да умре него похапсила своје лоповске пулене.

 9. Dajem punu podrsku g.Radovanovicu i zelim mu da sacuva prije svega svoje zdravlje. Predugo traje negativna selekcija na ovim prostorima i ne smijemo dozvoliti da i dalje ostajemo bez umnih ljudi. Mislim da je vecina posjetitelja ovog portala shvatila znacenje termina ORGANIZOVANI KRIMINAL i koliko je tu vladajuca vrhuska involvirana, tako da je nerealno ocekivati da ce oni procesuirati sami sebe…

 10. Maloprije sam uočio ovaj tekst i moram odmah reagovati!

  Zahvaljujem se redakciji Frontaka što je i ovoga puta smogla hrabrosti da PROBIJE MEDIJSKU BLOKADU kakvoj sam mjesecima izložen. Podsjetiću da je FRONTAL prvi objavio moje tekstove o prijedorskim i dubičkim ubistvima, oko čega je i započet „lom“ zbog koga danas štrajkujem glađu. Nisam to zaboravio!

  U principu nastojim da svoje „ratove“ vodim sam i ne očekujem od drugih da ugrožavaju sebe i svoje porodice ili egzistencije zbog mojih interesa. Zato u meni nema ljutnje kada pojedini mediji ili novinari izbjegavaju objavljivati ili prenositi moje navode. No, priznajem da mi je drago kada od nekog dobijem podršku. U odnosu na aktuelnu situaciju posebno mi je drago da je Frontal ponovo NA MOJOJ STRANI! Za ovaj medij me vežu vrlo jake emocije obzirom da sam svoje prve tekstove objavio na istom, da sam preko Frontala postao javnosti poznat čak i u Srbiji i ino. To što su i danas probili medijsku blokadu – nikada neću zaboraviti uredništvu i novinarima Frontala.

  PORUKA FRONTALOVCIMA

  Svima iskreno zahvaljujem na riječima podrške i brige. Vjerujte da mi svaka napisana riječ dođe kao „kašika supe“.

  Oni koji prate moje tekstove mogli su do sada spoznati kako mene niti u primisli ne dotiče šta o meni misle politički moćnici, nosioci funkcija i šta znam slični. Jedini sa kim komuniciram jesu građani.

  Odlično sam ja svjestan da ne mogu promijeniti našu stvarnost, da ne mogu promijeniti društveno uređenje, vlast ili političke odnose. međutim, ono šta mogu učiniti jeste da jasno i glasno kažem gdje je naš najveći problem. Nije neophodno da moj glas proizvede „revoluciju“, ali je za mene kao čovjeka važno da sam prema sebi budem iskren i pošten. Ovom svojom gestom ukazujem ono šta smatram da treba apostrofirati i time moja savjest ostaje čista i prema mojoj djeci i prema svima oko mene.

  Imam pravo da kažem ono šta mislim, imam mogućnost da to kažem (hvala Frontalu!) i HOĆU da to učinim. Znači, moj stav je da je vrh policije i drugih institucija Republike Srpske kriminalizovan preko svake mjere i civilizacijske prihvatljivosti. Problem organizovanog i inog kriminala nije „na ulici“ nego u institucijama države i među nosiocima moći i uticaja. Kad taj problem riješimo – u Srpskoj će problem kriminala biti marginalizovan.

  Znam da nisam rekao ništa novoga, ništa što ne zna svaki Frontalovac, no, REKAO SAM JAVNO! To je moja moralna i rodoljubiva obaveza, i ja je izvršavam. To što štrajkujem glađu, priznajem, u pitanju je samo SREDSTVO da se MOJ GLAS BOLJE I DALJE ČUJE!

  Niti jednim navodom nisam iznio kakve teatralne aspekte mog gladovanja, čak jasno dajem do znanja kako ću ovo preživjeti i kako će moja borba biti nastavljena. Prema svojoj djeci i porodici nastojim biti odgovoran i time nemam prava na ozbiljnije ugrožavanje (dok nisam imao djecu to sam nebrojeno puta činio, ali sad je drugačije).

  No, da ne bi bilo kakve zabune. Ja sam trenutno izložen teškom progonu koji će potrajati narednih najmanje pola godine, rezultirati otkazom, pa čak i mogućim ugrožavanjem bezbjednosti. Moj štrajk glađu je samo NAČIN da poremetim planove mojih progonitelja i da pokušam „stvari“ ubrzati ili prelomiti. Smatram da će moja djeca lakše podnijeti 7-8 dana moga štrajka, nego ono šta treba da uslijedi i prema meni i prema njima (normalno da će se sve ovo na njih reflektovati), a šta će trajati mjesecima. U stvari neće, jer ponovo sam upućen na bolovanje – NAKON KOG ĆU NAJVJEROJATNIJE UZETI SVOJU RADNU KNJIŽICU!

  Vidim da pojedini Frontalovci pitaju gdje su moje kolege. Nemam namjeru nikog anketirati šta misli o ovome šta se događa, no po onome šta okvirno uviđam – MENI U POLICIJI NIJE MJESTO. Neću da kažem da su policajci loši ljudi, da treba da čine ovo ili ono, nego jednostavno da je sistem tako podešen da sebe ne vidim u svemu ovome.

  Na kraju, dragi moji Frontalovci, otkriću vam jednu tajnu. Pojedinci u vrhu policije i Srpske uopšte ovih dana pišu završetak mog prvog ROMANA. Još uvijek nisu svjesni toga, ali će shvatiti negdje oko kraja ove ili početka sljedeće godine – KAD ROMAN BUDE GOTOV. Kompletna fabula je već „utvrđena“ i utvrdile su je upravo kriminalizovane i korumpirane bitange (nesvjesno). Sve ono šta se događalo tokom posljednjih sedam i po godina VIJERNO ću baciti na papir i to objaviti (sa punim identitetom bitangi i zaštitom identiteta žrtava). Tek nakon toga građani će moći da sude KO JE KAKAV. To što sam posljednjih godina „izgubio“ mnoge postupke ili pretrpio silne nezakonitosti sve ću lijepo opisati, tako da će biti JASNO ZBOG ČEGA SE TO UPRAVO TAKO DOGODILO. Nije cilj dobiti neki postupak, privilegiju ili poziciju (mene ne mogu kupiti), nego je cilj bio RASKRINKATI BITANGE „van svake razumne sumnje“! To sam jednostavno uspio i sad mi je samo preostalo da to objelodanim.

  Tokom prethodnih godina pretrpio sam mnogo toga, ali sam svakom dao priliku da se pozicionira kako treba, pa čak i da ispravi svoje pogreške. Svako je imao priliku da pokaže kakav je i čovjek i profesionalac. Sad smo u poziciji da će javnost dobiti KOMPLETNU PRIČU i doznati istinu o svakom (mnogo je tu poznatih imena). U mom romanu ocrniću nekoliko desetina „uglednika“ ovog društva i svi koji smatraju da iznosim neistinu imaće priliku da me tuže zbog klevete. hajde da se unaprijed opkladimo da protiv mene neće uslijediti niti jedna tužba. Kako to znam? Pa prosto – mjesecima „pljujem“ najviše rukovodioce policije i zar me je neko tužio? Nemaju hrabrosti da se pojave čak ni u montiranim disciplinskim postupcima koji se protiv mene vode. To su klošari i kukavice, i tek će da doznaju kako izgleda kad „Musa dere jarca“. Ja sam trpio sedam i po godina, ali sam prikupio ono šta mi je bilo potrebno, i šta će sad uslijediti? Moje vajne kolege će morati doživotno da trpe to što će ih građani percipirati onako kako ću ih ja predstaviti, a nikako kako se sami predstavljaju i kako bi to željeli. Ne može to tako. Ja umijem biti vrlo ubjedljiv u onome šta iznosim, a u ovom slučaju sam „naoružan“ argumentima. Vidjećemo kome će javnost povjerovati!

  Eto toliko dragi moji Frontalovci, svako dobro vam želim i još jednom zahvaljujem na iskazanoj podršci.

  S poštovanjem,
  Borislav Radovanović

 11. Прво желим да се јавно захвалим порталу „Фронтал“ ,јер је једини у БиХ скупио храбрости да објави текст о штрајку глађу Борислава Радовановића.Сви остали нису сматрали да је битно,то што се једнан борац прве категорије,дијете погинулог борца,отац троје малољетне дјеце,награђивани полицајац одлучио да на овакав начин заустави линч који већ трпи годинама, како он тако и њјегова породица.
  Читајући коментаре на овај текст,желим да се захвалим свим овим људима,који се саосјећају са њим и пружају му подршку.

  Захвална сестра!!!

  Брате, нека те драги Бог чува и нека ти да снаге да све ово издржиш,породица је уз тебе!

 12. NebojšaBeatović, 02.07.2015. 15:39:00 [152487]
  Istraj do kraja.;)
  Sram te bilo, bezobraznice jedan! Kako te nije sramota tako nesto da napises?! Imas li imalo obraza? Pogledaj se u ogledalo izrode!!!
  P.S. Izvinjavam se na vulgarnosti,ali gore pomenuti ne zasluzuje da mu se nesto pozitivno napise!
  Gospodine Borislave imate moju iskrenu podrsku.
  Veliki pozdrav za Vas.

 13. Ovo naše virtuelno palamuđenje shvatam kao zajebanciju. Kad vidim da su ljudi ozbiljni – sjebem se.

  Žao mi je Radovanovića. Cijenim da se bori sa vjetrenjačama i želim da to što prije shvati. Štrajk glađu je nehrišćanski gest. Rasprostranjen je u kineskoj tradiciji, nazivaju ga postom. Masa je našeg naroda koji se protiv tumora bore tom tradicionalnom medicinom i štrajkuju glađu u turnusima po 9 dana. Cilj je očistiti organizam od toksina i uspostaviti spokoj. Restartovati se.

  Ako će se Radovanović ovim svojim štrajkom restartovati – dobro i jeste.

  Kriminala u policiji – oduvijek je. Komunisti su i onaj naš najgori šljam trpali u UDBU i policiju i satirali neistomišljenike. Otimali, pekli, podmetali i maltretirali bez mjere… pokretani sadističkim porivima. Na tim je temeljima građena i ova naša policija. Možda su takve i sve druge policije. Policija možda i mora biti bliska sa kriminalom, kako ga drugačije kontrolisati?

  Kome je do morala nek se okane politike, kome je do poštenja neka se okane policije.

 14. Exeru, pa ti se rugaš čovjeku koji to ne zaslužuje jer se uhvatio u koštac sa ološem koji davi ne samo njega i djecu njegovu nego i sve nas redom , osim zmajevića i zmajica.

  Naravno da je kriminala bilo oduvijek u policiji, i umjesto da budemo zahvalni što Borislavi postoje pa nam pokazuju ko nije za policiju, ko je kriminalac, treba da se rugamo s njima.

  Kome je do poštenja i morala neka se okane policije i politike!

  Znaš li ti šta si ti rekao.
  Pa politika i policija su poluge od kojih zavisi život zemlje i ljudi u njoj. Ako su u njima nema morala i poštenja, nema ništa ni od te zemlje.
  I da se okanemo, a životi naše djece u rukama njihovim.

  Da mirno posmatramo kako nam otimaju, peku nas, podmeću, maltretiraju bez mjere, sadistički se iživljavaju na ljudima?
  Kažeš da je na tim temeljima gradjena i ova naša policija …
  Plaćamo ih, a da ih se okanemo.
  Onda hajde da raspustimo politčare i policajce, da ne plaćamo…
  A sve dotle dok žive od nas, i dok im dajemo od svoje sirotinje bezobrazno mnogo, zločin je da ih se okanemo. Treba da ih pritisnemo i natjeramo da rade ono zašto ih plaćamo.

  Borislavu podrška.
  Interesuje me da li se rasvijetlio onaj slučaj oko sumnje da je Čadjo skrivio saobraćajku pa platio tipa da preuzme na sebe krivicu…

 15. ex-1978, 04.07.2015. 07:15:31
  Što se tiče Borislava mislim da se bori na pogrešan način jer nisam siguran da je efikasan, oni protiv kojih se bori voljeli da ne preživi njima ljudski život ionako ništa ne znači a riješili bi jedan problem.Međutim svak ima pravo da bira cilj i metode borbe pa i Borislav a pošto je cilj sigurno dobar ja želim da uspije.
  Zanimljiviji je pasus:
  „Kriminala u policiji – oduvijek je. Komunisti su i onaj naš najgori šljam trpali u UDBU i policiju i satirali neistomišljenike. Otimali, pekli, podmetali i maltretirali bez mjere… pokretani sadističkim porivima. Na tim je temeljima građena i ova naša policija. Možda su takve i sve druge policije. Policija možda i mora biti bliska sa kriminalom, kako ga drugačije kontrolisati?

  Kome je do morala nek se okane politike, kome je do poštenja neka se okane policije.“
  Nekad kad sam išao u osnovnu školu učili smo priču kad hajduk viče iz šume „harambašo uhvatio sam turčina“
  „Ako si uhvatio dovedi ga“
  „ne mogu“
  „Pa onda ga pusti“
  „Pustio bi ja njega ali neće on mene“
  E isto je u društvu pustio bi ja njih (policiju,političare)na miru ali neće oni mene.I da li kod nas policija kontroliše kriminal ili kriminal policiju?
  Mislim da je kod nas država daleko bliže definiciji koju sam pročitao čini mi se na Ivona Zivkovic i otprilike kaže da je država sredstvo kojim manjina vlada većinom (a ja mislim isto i o religiji)Srpstvo ( a pogotovo srbstvo) su samo marketing i ništa više u svrhu održavanja poretka.
  Da li može biti bolje? Pa naravno da može nismo mi valjda genetski retardirani da budemo u svim kategorijama najgori? Da bi nešto promjenili moramo nešto i preduzeti a da bi nešto preduzeli,po mom mišljenju, najveći problem je 90% funkcionalno nepismenih a od preostalih 10 bar je pola kontraša (vidi Vukajlija) kao ti i još neki.
  Komunisti jesu negdje dosta zla nanijeli kao i u svakom društvu i među njima je bilo psihopata a pošto su imali apsolutnu vlast tako su se i ponašali.45 su ubili 10% stanovništva zapadne Hercegovine pa je to danas najrazvijeniji dio Bih sa druge strane oni su napravili Trebinje (do popisa71 Nevesinje i Foča su imali više stanovnika, u mom kraju kad neko kaže da ide ugrad podrazumjevao se Dubrovnik, Trebinje je bilo selo)pa je Trebinje danas jedan od jadnijih gradova da nije HET koji su opet ostavili komunisti skapavali bi od gladi.
  Prema tome komunisti nisu za sve krivi ima i do nas a ti i još neki za sve optužujete njih iako 25 godina ne vladaju a od tvrdog komunizma je prošlo 60 godina i većina ga se i ne sjeća.
  U komunizmu je Vlado Šegrt uvjek mogao srediti da nekog proguta mrak ali nikad nije bilo da nekog proguta mrak jer u diskać nije pustio nečiju ženu a toga danas ima (vidi pod Đerić i Čihorić)Komunisti nisu bili suvo zlato kako su se predstavljali ali mislim da nisu ni najgori mislim kad se sve uzme u obzir srednja žalost a pogotovo ih oslobađa odgovornosti za današnje stanje što već dugo nisu vlast i nema smisla ove danas optuživati da su komunisti, presvlačenja dresova je uvijek bilo i biće ali ovi su jednostavno lopovi a ne komunisti.
  A sad da vidimo može li drukčije? Ne vidim nijedan razlog zašto ne bi moglo osim nas samih a mislim da si jedan od onih koji doprinosi da ovako ostane.Pošto si izrazito opredjeljen za liberalni kapitalizam ili ono što pod tim podrazumjeva većina da te pitam:
  -imam li pravo da ne plaćam porez ako za to ne dobijam odgovarajuću uslugu
  -da li treba pustiti da RS propadne i tražiti drugog ponuđača istih usluga Hrvatska,Katolička crkva,NATO ..ili bar pokušati otjerati bandu prevaranata.
  -da li kod nas policija kontroliše kriminal ili obratno i zašto je tako
  -ako je tačno da si Mladen Dolić ja sam guglao i imaju 2 advokat (o njima ne bih zmija nikad nije ujela advokata zbog kolegijalne solidarnosti)i vlasnik vrećare misliš li da je ok da radnici rade naporno čitavdan za malo ili nimalo više od minimalca a ti izigravaš velikog baju samo zato što si bezobrazniji od njih?
  -ako je u redu recimo da ti uzimaš značajan dio prihoda (prevedeno na srpski guliš kožu) jer posijeduješ „menadžerske sposobnosti“ zašto ne bi bilo u redu da neko drugi ko ima političku moć tebe uništi i otme ti biznis ili neko treći ko ima znanje i sposobnosti da te ubije to i uradi?ili možda sektu i podržavaš da se to ne bi desilo kao Umićević?
  ima toga još ali moram i raditi pa ću drugi put

 16. @mica trofraljka

  Зар сумњаш у Драгуљчета? Ексер 1978 је власник фабрике папирне амбалаже из села на 2 км од Теслића. И то му је право име.

 17. @mica trofraljka

  Зар сумњаш у Драгуљчета? Ексер 1978 је власник фабрике папирне амбалаже из села на 2 км од Теслића. И то му је право име.

 18. Borislave, prijatelju, misli na svoju porodicu!
  Posle zadnjeg banovanja od strane frontala, nisam se mislio više nikada registrovati, ali kad vidjeh na kakav si se korak opredjelio, morao sam ti se javiti.
  Te džukele nisu vrijedne tvoje žrtve…
  Trebamo svi skočiti i tom zlu stati nogom za vrat…Ti kao pojedinac nećeš ništa moći uraditi, samo ćeš nauditi sebi i svojoj porodici.
  Lijepo te molim da prestaneš sa štrajkom.
  Pozdrav!

 19. Dragi prijatelji,

  riječi podrške kakve mi upućujete daju mi snagu kakvu nisam mogao ni zamisliti. Vjerujte da se jutros osjećam bolje nego ikada. Jutros sam kratko posjetio porodicu, dobio 100 polubaca (okupao se) i evo me kao ČIGRA.

  Obavještavam vas da sam na Blogu objevio novi tekst u kom objašnjavam koliko mi znače Frontal i Frontalovci…

  Iznosim i neke ekskluzivne podatke o stanju bezbjednosti, pa ukoliko nekog zanima – na:

  http://borislavradovanovic.blogspot.com/2015/07/strajk-glau-cetvrti-dan.html

  Sve vas srdačno pozdravljam!

 20. Uporedite samo konstrukciju ličnoti Borislave i banjolučkog džentlmena dražena. Prosto ne znam kako neko npr može reći Borislavu da je psihijatrijski slučaj a da ne spomene banjolučkog džentlmena. Cijelo njegovo pisanje na frontalu se svodi na udbašku misiju i špijunažu. Crkava i puca ovdje što ne može da sazna k oje ko na frontalu pa ovdje ljude etiketira i šalje tuđe profile, podvaljujući narodu da su to neki frontalovci. Mislim da ne treba ići dalje od mog primjera, bio sam ovdje 5,6 ljudi, a kukavac nikad ne potrefi još. Zatim neovlašteno snimanje Lazarevića…Treba li dalje?!?Ako ove njegove budalaštine čita neko od njegove porodice mislim da je pravi trenutak sada da ovog monstruma strpate na psihijatriju gdje će stručnjaci pokušati da mu usade u glavu da ne postoje dvije osobo koje isto misle i da jednostavno postoje osobe koje ne vole njegovu najveću ljubav SDS i koji će pored SDS-a i svih ostalih prvo reći „ostali“ i onda reći najbolji koji su ostali, a SDS nikad za vijek vijekova.

 21. Бориславе,

  неће овај твој потез остати на овоме.

  Проћи ће Сребреница, проћи ће и референдум у септембру, али остаје оно што је ЗОРА за јесен најавила.

  Или влада националног спаса и обезбјеђивање свим угроженим зимнице, огрева и крова над главом прије зиме,вето на концесије природних ресурса и припремом програма и законске регулативе за старт радикалне привредне реформе од Божића идуће године,(прве праве послератне обнове),или улица док не падне ненародна влада.

  Изволите госпого из владе, писмо је ЗОРА послала на кабинет предсједника владе и кабинет предсједника Републике Српске.

  Ви сте на потезу,између осталог и овај храбри и хумани чин Борислава ће вам пресјести сигурно ако не покажете да имате душу и карактер.

  Памети имате сигурно, само нећете, то је дефинитивно, знам вас ја добро, од министра екологије, па на даље.

  Видјећете ових дана колико ће других људи кренути његовим стопама.

  Јуче сам рекао у гостовању на НАШОЈ ТВ у Београду, емисија уз „Јутрњу кафу“ коју преноси уживо БНТВ, да је 70% Републике Српске гладно, а да имамо услове да нахранимо и запослимо бар дупло више становника него што их Република Српска има.

 22. Joj,Ribare,pa zar na ulicu.Bolje vodi narod na Praču,na Ustipraču,obradovaće vam se Šaja i Čengići.Samo pazi,to ti je iranska opcija a oni su nešto u sukobu sa ovima što kod nas pozivaju na Majdane i raznorazna proljeća.A ono da je 70% naroda gladno,pa i sapača u Željeznici kod Kijeva naraste na 5kg.Bude veća od drinske mrene.

 23. Беатовићу,

  рекао сам, АКО ВЛАДА НЕ КРЕНЕ ОДМАХ?

  Једно је Сребреница, одговорна политика свих политичких фактора, (не) потребна прича о референдуму,мудро политичко и одговорно безбједоносно дјеловање, друго привреда и солидарност у вријеме кад је народ Српске најсиромашнији од рата до данас.

  Може ово све упоредо, ко брани Сребренки Голић да покрене механизам који сам им предложио да 100% очистимо Српску за пола године,зашто није ријешена за пет година њеног мандата ни једна депонија смећа по стандардима кавви су свугдје у нормалним земљама, зашто се ради на на извору Сане кад тзв. концесионари немсају дозволе, што то не заустави, зашто се не изврши ревизија концесија на природне ресурсе, зашто, зашто, зашто……?

  Да није због Сребренице, политичког и антисрпског тужилаштва и Суда БиХ?

  Морао си пратити раније сва наша саопштења,од формирања владе до данас,наше конкретне приједлоге, молбе да се окренемо производњи хране,да нам бар народ не буде гладан док не извршимо потребне реформе и усподставимо привредни систем који гарантује запошљавање деценије унапријед, све то на основу засновано на основу природних и људских ресурса, да се унесе солидарност као основа односа према слабим, незапосленим и осиромашеним, да……

  Нема одговора, нема ни милиметар помака напријед, мисле да им се може.

  Шта ја сад треба да ћутим?

  Ако нисмо као држава спремни да намакнемо педесетак милиона марака до јесени од чега ћемо обезбједити зимницу, огрев и ријешити кров над главом угроженим да презиме као људи, онда ми нисмо прави потомци својих старих, јер српски народ никад такав није био,ако то не урадимо, онда стварно нисмо Срби,нисмо достојни својих старих и мученика који живот дадоше за ову државу, ми тада нисмо ништа до обична ГОВНА.

  Ја нећу у таквој држави да живим, нећу да ћутим као родитељ, као комшија, као суграђанин.

  Немам право као јавна личност да ћутим, нема право ЗОРА као скуп хуманих и честитих грађана Републике Српске да на то ћути, нема право на то да ћути српска интелигенција, удружења грађана, Црква и медији, ако већ о томе ћуте и ништа не раде власт и тзв. опозиција.

  Није српски ћутати, зар не Беатовићу?

 24. Šta ti je čovječe?Ko ti je tekao da treba da šutiš?
  Pa ti i Borislav ste prava avangarda slobodne srpske misli.
  Ja samo reko da ukažem na par malih nelogičnosti i neistina koje su ti de otele,valjda u nastupu gnjeva.
  Nego“nije srpski ćutati“ je bila tv emisija koju je vodio i uređivao Dragan Bujošević,čini mi se na BK tv.
  Možda je bila i neka druga,nije ni bitno.Ono što je interesantno,a vezano za Dragana Bujoševića,je to kako je dobar novinar tada dobrog nedeljnika NIN avanzovao u glavnog i odgovornog urednika Politike.
  Par dana pred izbore u Srbiji je nspisao kolumnu ili članak u NIN-u pod naslovom Srbiji treba prosvećeni apsolutista.Nekoliko dana kasnije dobi Tadić izbore ili DS a Boris sa prozora stranke u Krunskoj ulici,u euforičnom raspoloženju,objavi da je vrijeme da se Srbija obračuna sa fašističkim medijima.
  Padoše urednici NIN-a i Politike k’o kruške.Slobodan Reljić i Ljiljana Smajlović.A Bujošević?Bujošević posta glavni i odgovorni urednik NIN-a.
  Danas je RTS-a.
  Vidiš ribar,bojim se da nisi slučajno pomenuo baš tu kovanicu,nije srpski ćutati.To se tboja podsvijest poigrava sa tvojom nečistom savješću.

 25. Беатовићу,

  стара је то српска кованица, али је и истина да је била емисија под тим називом.

  Иначе, шта мислиш под тим „нечистом савјешћу“?

  Да су сви послератни политичари као Лазаревић, ми би већ прије десет година имали стандард као сада Словачка, а данас као Аустрија.

  Ваљало би то доста и Федерацији, јер би и они хтјели живјети као ми овамо, не би их фундаменталисти могли сјебати до ове мјере, било би ту много више културе и посла, а скоро никако кратких пантолоница.

  И немој да сумњаш у мене, сваку ријеч коју сам овдје написао о држави, привреди, властима, опозицији, ријетко о појединцима сам и мислио, наравно да и данас исто мислим.

  Бојим се да си се ти препао за Мила, не секирај, још увијек мислим да је најјачи српски политичар, али је све бољи Иванић,а нисмо ни ми за потцијенити, зар не?

 26. Pod nečistom savješću mislim da svaki političar danas,bio on u vlasti,opoziciji ili u anonimnosti,
  ispred svega stavlja svoj lični interes.Rijetki pojedinci uspjevaju sami sebe zavarati da se povode prije svega opštim dobrom.Najrjeđi među njima su oni kojima pođe za rukom da i druge uvjere da sve rade za dobro naroda.
  Najdraži su mi oni koji se zaklinju u djecu,jer im je žao djece.Pa onda pozivaju tu istu djecu na ulicu da biju njihove bitke.
  Nedavno su iz SDS-a i PDP-a isto tako prijetili ulicom.Borenović i Govedarica čini mi se.Dva leziljebovića bi da ruše državu i to ove godine.Dragi ljudi imate izbore svake dvije godine pa izvolite.Ali nemogu se dobiti izbori šupljim parolama i praznom pričom.Pogotovo dok se prima tri četiri hiljade da se statira u nekom parlamentu.Jednostavno su neautentični kada izjavljuju da se bore za opšti interes.Naročito kada se isti,interes,poklapa sa interesom
  američkih i evropskih emisara na službi u koloniji glupih bosanaca.
  Kako to da nijedna opoziciona partija ne napada vladu zbog evropskih i NATO stremljenja kao osnovnog uzroka naše katastrofalne situacije.Pa ako su Grčku,Španiju i Italiju doveli do propasti šta li su tek nama namijenili?
  Osim etikete genocida.

  Ili da skratim,
  jebeš ekologiju dok ti MMF diktira cijenu struje.

 27. Beatbigeru, jebeš rudonjinu republiku.
  Da nije poharao Srpsku ne bi nam ni trebao MMF.

  Izrael , pustinjska zemlja, u vječitom ratu, u neprijateljskom okruženju ima nezaposlenost 2%, a mi u zemlji koju je bog podario sa svim bogatstvima, sa stanovnika koliko ima pola Beograda, borimo se za biološki opstanak..
  Zašto?
  Jer imamo rudonju koji nas satire i zatire žešće nego atomska bomba bačena na Hirošimu.
  MD atomska koju je NATO dovezao na svojim tenkovima je sravnila s zemljom materijalna dobra, ono što nije pobila bijedom u trku bježi preko granice spašavajući gole živote.

  Naša otadžbina SrpskaBrdaImajuOči

  Živio naš predsjednik Hanibal Jaganjački!

 28. Беатовићу,

  гледам ове звјездице па пауза, хајде рекох да још коју напишем пошто опет окрећеш причу.

  Нису сви политичари исти.

  Неки чак нису успјели ништа направити народним парама иако су са њима управљали, а неки су своје личне паре уложили у задужбине прије него су се почели бавити политиком.

  Чуј, „јебеш екологију“, ти то као случајно?

  Ја причам о влади, о садашњој политичкој и привредној ситуацији и шта је могуће урадити ове године.

  Пишем о потреби да збринемо све угрожене, о производњи хране да нико не буде гладан(бар то можемо сигурно), о првој правој послератној обнови, нажалост после 20 година,обнови после епске пљачке народа, свјесног уништавања производње, уништеног образовања и задњег ексера у ковчег овог народа и Српске, ексера који нажалост закуцава ова влада путем концесија и „ПЉАЧКЕ ПРИРОДНИХ РЕСУРСА“.

  Дај мени владу до Божића па ћеш видјети да неће бити дефицита,да нам неће требати кредити, тврдим то животом, напротив.

  Завршићу све послове за које ће се ова влада задужити без задужења, сва социјална и друга давања из буџета исплатити и најмање 100 милиона одвојити за помоћ угроженим и најсиромашнијим, плус ћу припремити провођење радикалног програма од идуће године.

  Има ту доста посла око гиљотине прописа, подвлачење црте око наплативих и ненаплативих потраживања, припреме реформе образовања,доношење привремених законских рјешења која обезбјеђују субординацију од владе, до локалне самоуправе у прве четири године привредне реформе, наравно све то због дисциплине, ипак се преузима одговорност за провођење програма, нећу ваљда дозволити да ми локални политички кокошари и њихови ментори БИЗМИСМЕНИ изјебу сву причу?

  Ипак најважнија је позитивна енергија и нада коју ће народ добити кад види да је први пут од рата добио НАРОДНУ ВЛАСТ.

  Наравно да ту иде и апсолутно здрава животна средина као услов производњље здраве хране и развоја МЕГА туризма, између осталог.

  ЕТО ТИ САД, „ЈЕБЕШ ЕКОЛОГИЈУ“

  На крају, нисам ово само теби ни писао,ти ми дајеш добре шлагворте.

  Поздрав

 29. Čuj to:
  Daj meni vladu do Božića!

  Hahahahahahaahaaaa!

  Nije vlada flaša piva pa da se daje lako. Trebalo je doći na tenkovima do nje. Za nju se vulićizuje, vukelićizuje….
  Dati vladu, znači dati sebe i sve što su pokrali i grandtrejdovali…
  Dati vladu znači sebe uhapsiti i otići u Foču!

 30. Interesuje me gdje su ovi brižnici za srpski narod Vukote, Mladeni, Borislavi, palci …. da dignu javnost i da riješe problem gospodina Borislava.
  Vjerujem da su vidili da ne mogu namaknuti ni jedan politički poen iz ove situacije pa su prepustili Borislava na milost i nemilost.

 31. Zahvaljujem svim Frontalovcima na riječima podrške i vjerujre da mi to daje novu snagu da izdržim ono šta sam započeo…

  Kratko ću vas obavijestiti kako sam dobio zabranu korištenja MUP-ovog interneta. To pokazuje koliko su moji „prijatelji“ i šefovi u panici. Problem za njih jeste što već peti dan neprekidno boravim na svom radnom mjestu, ali u kakncelariji imam Internet i mogu komunicirati ja građanima i javnošću.

  Konkretno, u prilici sam da istovremeno štrajkujem glađu i da to promovišem u javnosti. Nakon Frontala i drugi su počeli objavljivati vijest o mom štrajku i svi upućuju na moj Blog. To „moćnicima“ postaje problem.

  Na kraju, prije nego me otjeraju ili mi isključe internet, pozivam sve da pročitaju jučerašnje postove na mom Blogu, i da otkriju šta je to moje šefove iziritiralo da mi zabrane korištenje Intereneta (mupovskog). Nagovijestiću samo da sam ih nazvao poturicama…

  No kako kažu: laž nikada ne može povrijediti čovjeka, nego samo istina…

  Čitajte: http://borislavradovanovic.blogspot.com/

 32. Dragi prijatelji,

  pozivam Vas da pokrenemo

  PRVI REFERENDUM U REPUBLICI SRPSKOJ!

  Za tu namjenu kreirao sam Fejsbuk stranicu naziva Republika Srpska koju možete naći na:

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100009687945196

  Pitanje je „DA LI STE ZADOVOLJNI AKTUELNIM DRUŠTVENIM STANJEM U REPUBLICI SRPSKOJ?“

  UKOLIKO NISTE – KORISTITE OPCIJU RAZMJENA I DIJELITE OVU FOTOGRAFIJU SVOJIM PRIJATELJIMA.

  UKOLIKO JESTE – NE ČINITE NIŠTA!

  HAJDE DA OVOM FOTOGRAFIJOM PREPLAVIMO DRUŠTVENE MREĐE I POKAŽEMO KOLIKO SMO NEZADOVOLJNI NAŠOM STVARNOŠĆU!

  Srdačan pozdrav i svako dobro vam želim!

 33. Бориславе,

  Сматрао сам да је нехумано подржавати другог у намјери да штрајкује глађу. С друге стране, а на основу ваших текстова и коментара, јасно је да је ваша одлука изнуђена, да сте се консултовали са љекаром, да сте јасно аргументовали разлоге штрајка и одредили циљеве које желите постићи…, и бесмислено је било одговарати вас од тога што сте наумили.
  Сад, када су ови против којих протествујете одлучили да вас додатно дискредитују (што се могло и очекивати) сматрам да је подршка управо хуман гест.

  Јасно је да им је намјера да вас прогласе болесним, да вам налијепе етикету фанатичног идеалисте. У том случају, свака подршка вашим идејама би представљала суманутост у двоје и даље, колективну суманутост.
  Нек и овај чин подршке послужи као показатељ да је суманутих (према њиховој класификацији) више, и да оваква „суманутост“ пријети да постане колективна.

  Бројни добронамјерни коментатори су кроз коментаре призивали помоћ Господа Бога. Није сувишно, никако, али ја желим да вјерујем да сте ви на Господњем путу правде и поштења, те да је помоћ потребнија онима против којих протествујете – да им Господ помогне да пронађу у себи бар зрно човјечности и кајања.

  Срдачан поздрав уз молитву за „непријатеље“,

 34. Zemo moj dragi, na putu si ravnom, na putu poštenja i pravde i zbog toga te ,poštujući tvoju odluku, podržavam.
  Da si udvorica i poslušnik, dakako, bio bi cijenjen režimski vojnik, ali ti kao svaki pravednik nisi mogao mirno herctrefovski da posmatraš, kako silnici satiru i zatiru , terorišu i diskriminišu ljude u zemlji za čiju slobodu si se borio.

  Zemo, za dan dva idem na duži i dalji put, odakle najvjerovatnije neću moći da se javljam, ali nastojaću da se informišem o tebi i tvojoj junačkoj borbi.
  Moliću se za tvoje zdravlje , a u pobjedu tvoju ne sumnjam.
  Živ mi bio, pravedniče.

 35. Bio sam danas sa našim Borislavom ispred zgrade MUP-a u Prijedoru gde on sedmi dan štrajkuje glađu.Na mene je ostavio utisak odlučnog čovjeka koji zna šta hoće i pokušava to ostvariti.Savjetovao sam da ne izlaže svoj organizam naporima koje on ne može izdržati,jer bolestan neće moći pomoći ni sebi ni svojoj porodici.Ljudi prilaze pozdravljaju,daju podršku,hrabre ga.Žalosno je za naše društvo.našu RS da jedan čovjek koji je prošao sve strahote rata,koji je u tom nesretnom ratu izgubio oca,kojeg još nije pronašao,na ovakav način mora da se bori,i to ne za sebe i svoja prava nego za sve poštene i dobre ljude.Dok je ovakvih ljudi ima nade za RS za sve nas.

 36. Svi nezaposleni i obespravljeni treba da se pridruže Borislavu u štrajku, zajedno, svi u štrajk do pobede!
  Na primeru Borislava Radovanovića se vidi da u institucijama vlasti nema morala.
  Borislave izdrži pridružuju ti se radnici koji su ostali bez fabrika.

 37. Dragi Frontalovci,

  iskreno Vam zahvaljuem na riječima podrške kakve mi danima upućujete. Ne mogu Vam opisati koliko mi to znači.

  Danima mi građani prilaze, kao i naš prijatelj TRAVNIČANIN, i još nisam doživio niti jedan negativan komentar. Samo riječi podrške… Prilaze mi i kolege, iako znaju da kod šefova to ne nailazi na „prihvatljivo ponašanje“, no i policajci su samo ljudi!

  Nemam moći odgovarati pojedinačno, no biće dana za naše drage razprave. Srdačan pozdrav Frontalu i Frontalovcima!

 38. Велики поздрав из Лакташа и свака подршка господину Бориславу! Жао ми је само ако овако радикалном борбом угрозите своје здравље. Нека вам је Господ на помоћи!

 39. Sve zdrave snage u društvu moraju stati uz Borisava Radovanovića, moraju stati iz istinu, moraju stati na stranu onih koji se bore protiv organizovanog kriminala koj je zahvatio sve pore društva i preti da ga potpuno proguta. Od dobro odgranizovane privrede i fabrika danas smo dobili samo dobro organizovani kriminal, tajkune koji su RS pretvoili u svoj privatne feudalni posed a narod pretvorili u robove. Neka Borisavov štrajk bude primer narodu kako se ustaje protiv sistema, kako jedan visokomoralan čovek može da se uzdigne iznad sveopšte moralne iskvarenosti i hipokrizije u društvu, iznad komformizma, materijalizma, hedonizma.
  Neka moralni i ljudski podvig heroja Borisava bude uzor mladim generacijama kako se bori protiv korimiranog kriminalizovnog društvnog sistema koji preti da unušti budućnosti naroda.
  Narod bi umestona letovanje u siutaciju kad EU godi od krize morao da se zamisli kuda ga vode, da uzem sudbinu u svoj ruke i pridruži se Borisavu Radovanoviću štrajku glađu (jer je glad bijeda i sironaštvo jedino što ga čeka pod ovom vlašću)i pridruže se Borisavu, u šrajku, protestu u bodbi za goli opstanak.
  Nastavlja se nasilje EU birokrata nad evropaskim narodima.
  Novi materijal se zove – IZVEŠTAJ PET PREDSEDNIKA.
  Ili: „Zaokruživanje ekonomske i valutne unije u Evropi“.
  Taj dokument je kao rezolucija Kominterne o planu razvoja EU u narednih deset godina.
  Rezoluciju su pisali petorica veličanstvenih bogova Kominterne :
  Jersen Dijselblom, Martin Šulc, Donald Tusk, Žan Klod Junker i Mario Dragi.
  Pročitajte šta tih pet idiota misli o svojoj božanskoj ulozi u EU fašizmu:
  ,,Danas mi, pet predsednika, predstavljamo našu zajedničku viziju. Svet gleda na nas i mi znamo koji pravac predlažemo. Danas određujemo put i cilj za integraciju naših valuta“.
  U predgovoru Žan Klod Junker pokazuje da su vizionari EU izgubili razum:
  „Evropa je na putu da iza sebe ostavi najgoru ekonomsku i finansijsku krizu u poslednjih sedam godina. Evro je uspešna i stabilna valuta 19 država članica i više od 330 miliona Evropljana“ EU je u raspadu.
  Grčka je na korak do izlaska iz EU.
  Štampani evro bez pokrića nema nikakvu budućnost.
  Očekuje se potpuni krah zemalja evrozone.
  Međutim, briselski fašisti to ne vide.
  Opijeni svojim platama od 50.000 evra mesečno i svim prinadležnostima,procentima koje uzimaju na transkacijama sa političkim ološem država i procentima od ultinacionalnih kompanija, zbog kojih i vode tako
  nakaradnu ekonomsku politiku, evropski komesari baljezgaju o nekakvim vizijama koje nemaju nikakvo realno ekonomsko utemeljenje i koje je politička fikcija briselkih satrapa.
  Iznose plan za koga građane nisu ni pitali.
  Vladaju da ih niko nijen izabrao.
  Ne polažu račune svojoj izbornoj bazi, nego Velikom Bratu.
  I stvaraju novu superdržavu nazvanu Evropska Unija.
  Ta nova superdržava EU treba da uzme sve nadležnosti nacionalnih država.
  Nacionalne države će se pretvoriti u regije.
  Nacionalne države svu svoju suverenost moraju da prenesu na Brisel.
  Brisel tako postaje vlasnik svih država Evrope.
  A tih nekoliko ljudi, koji će upravljati tolikom otetom
  imovinom, nikome neće ni da polažu račune, jer ih niko nije ni izabrao.
  Bogatsvo nacionalnih država pralazi na Brisel.
  Zato su i štampali tolike evre i uvalili ih nacionalnim državama. Lažnim novčanicama uzimaju realnu i vrednu imovinu. Programirano su zadužili države i sada lažnim novčanicama otimaju nacionalna bogatstva.
  Vrlo podlo smišljeno.
  To je prava suština EU fašizma.
  Opšta korporativizacija Evrope.
  Nema više nacionalnih država.
  Koje su pretvorene u filijale Brisela.
  Nema nacionalnog suvereniteta.
  Filijale nemaju nikakva nacionalna obeležja.
  Svi podanici su isti u fašizmu.
  Moraju da služe Briselu i njegovim komesarima.
  Nema ni građanina.
  On je podanik korporacije EU.
  Potrošač koji mora da konzumira fašizam na kašičicu.
  I da bude prezadovoljan što je član korporacije.
  Tu mu je bolje nego da bude azilant. Rob korporacije.
  Građanin je debilni potrošač.
  Imbecil koji mora da gleda politički ološ, silikonske drolje, sport i
  da prati takmičenja u pevanju.
  Tom kretenu ne treba sloboda i demokratija.
  Mora da sluša, radi po standardu Brisela i troši.
  Ne mora da se razmnožava.
  Brisel je spremio decu iz epruveta.
  Novu decu za novi fašizam.
  Ne mora ni da se smeje taj isfrustrurani konzument.
  Mašine će se smejati umesto njega.
  I smeh mora da bude strogo kontrolisan.
  Ko zna šta se krije iza smeha običnog čoveka?
  Brisel uzima sav novac iz filijala i deli ga po sospstvenoj volji. Brisel bolje zna šta treba filijalama i građanima, nego oni sami. Brisel je Veliki Brat i svi moraju bespogovorno da ga slušaju.
  Ko razmišlja svojom glavom biće lobotomiran ili ubijen.
  To mu dođe nekako isto.
  Vrhunac ludila Petorice moćnika je ideja da se uvede
  „ Agncija za konkurenciju, bez koje EU ne bi bila EU“
  Tako piše.
  Nema slobodne konkurencije. I konkurencija mora da se kontroliše. Kontrolisaće je Agencija za konkurentnost.
  Koja će zapošljavati hiljade novih službenika.
  I koji će procenjivati šta je konkurentno a šta nije.
  Tako se uništava slobodno tržište.
  Bez koga EU ne bi bila EU.
  Evropa ustaje protiv EU fašizma.
  Mora 330 miliona podanika EU da se pobuni.
  To je jedini način da se odbrane od alavih manipulatora i siledžija.
  Evropska politika mora da oslobodi građane od EU fašizma.
  Nova Evropa traži novoga čoveka.
  Slobodan čovek gradi nove odnose u Evropi.
  Srbija mora da pomogne Evropi da pobedi EU fašizam.
  Dužni smo na svakom mestu da prosvećujemo uplašene građane Evrope.
  Pomažemo im da se izbore za svoju slobodu.

 40. Javljam se po treci put na ovu temu i drago mi je da i drugi posjetioci ovog portala izrazavaju rijeci podrske jer se ipak ovo tice svih nas.
  Ovaj put zelio bih samo puvuci paralelu izmedju Gojka Vasica i Luke Labana ( „Profesionalac“)

  Gojko Vasic: “ Ako mu se bude dala medijska paznja, njegovo zdravstveno stanje ce se pogorsati“

 41. Naravno – samo da se zataškava – sve što policija ovdje radi služi svrsi zataškavanja…

  Napravite spisak Vasićevih izjava koje je dao u proteklih pet godina; izjava vezanih za Vukelićevo ubistvo i sve će vam biti jasno…

 42. Prva stvar koju je policija uzčinila povodom državnog udara “dva papka“ bila je – zataškavanje….

  Kazali su da snimak nije autentičan, da bi nekoliko dana poslije pominjali njegovu provjeru…

  Vulići…školski primjer krvničke zloupotrebe…čak su ga poslali na psihijatriju kao što su pokušali i sa Borislavom….

  itd…itd…

 43. Dragi Frontalovci,

  zamislite situaciju: krupan muškarac stoji na stepeništu CJB Prijedor i na prsima mu tetak formata A4 sa natpisom: „ŠTRAJK GLAĐU, 9.DAN, Gojko Vasiću – ODLAZI!“.

  Na 5 metara od njega stoje novinarka i snimatelj RTRS-a, sa kemarom u ruci, i cirka 6-7 minuta pretvaraju se da ne primjećuju muškaraca. Pri tom se poznaju i oboje znaju da je inspektor krim. policije, a cio grad zna da štrajkuje glađu zbog kriminalizacije u policiji. To samo nije poznato novinarima RT RS-a.

  Međutim, nije mi bilo teško, pa ja snimim novinarku i snimatelja, te snimak objavim uz tekst, na:

  borislavradovanovic.blogspot.com/2015/07/rtrs-ova-javno-servisna-bruka.html

  U istom tekstu možete pričitati kako je MUP naoružao 40 000 Bošnjaka.

  Pozdrav svima i svako dobro!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *