Бомбашки напад на кућу власника Комтрејд групе

Двије бомбе бачене су на кућу предсједника „Комтрејд групе“ и власника портала „Телеграф рс“ Веселина Јевросимовића у Београду, а у експлозији није било повријеђених. У вријеме експлозије у кући су биле Јевросимовићева кћерка и супруга. Једна бомба пала је на терасу, а друга у двориште. Експлозија је оштетила фасаду и прозоре на кући. Бомбе су […]

субота, март 23, 2013 / 19:08

Двије бомбе бачене су на кућу предсједника „Комтрејд групе“ и власника портала „Телеграф рс“ Веселина Јевросимовића у Београду, а у експлозији није било повријеђених.

У вријеме експлозије у кући су биле Јевросимовићева кћерка и супруга. Једна бомба пала је на терасу, а друга у двориште. Експлозија је оштетила фасаду и прозоре на кући.

Бомбе су бачене јутрос око 5.00 часова у Ужичкој улици, преносе београдски медији.

Јевросимовић каже да му нико није пријетио и да сматра да је ово напад на његову породицу и послове којима се бави.

"Ово је по мени удар на слободне медије, али то ме неће обесхрабрити", изјавио је Јевросимовић и позвао државу Србије да што прије ријеши овај случај.

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић рекао је да ће бити испитане све околности у вези са атентатом.

"Мора да се утврди да ли је ово ударац на слободне медије или је у питању нешто друго. Држава ће учинити све што је у њеној моћи да обезбеди заштиту свим медијима и новинарима у Србији. Нико у Србији не сме да напада медије и њихове власнике", поручио је Дачић.

Полиција прегледа снимке са камера на објекту и на околним кућама.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *