Болница Касиндо: Бивша радница са бомбом хтјела до директора

Против бивше раднице Болнице Касиндо чији су иницијали С.Б. /65/, која је унијела бомбу у болницу и пријетила особљу, биће поднесен одговарајући извјештај надлежном тужилаштву – саопштено је из ЦЈБ Српско Сарајево. Бивша радница која је пензионисана, дошла је јуче у 9.15 часова у Болницу Касиндо и тражила разговор са директором око додјеле болничких просторија […]

четвртак, септембар 13, 2012 / 16:02

Против бивше раднице Болнице Касиндо чији су иницијали С.Б. /65/, која је унијела бомбу у болницу и пријетила особљу, биће поднесен одговарајући извјештај надлежном тужилаштву – саопштено је из ЦЈБ Српско Сарајево.

Бивша радница која је пензионисана, дошла је јуче у 9.15 часова у Болницу Касиндо и тражила разговор са директором око додјеле болничких просторија неким радницима болнице.

Када јој је саопштено да директор није у могућности да је прими, С.Б. је у присуству секретарице и још двије раднице извадила ручну бомбу М75 и ставила је на сто. Б.С. је потом узела бомбу и удаљила се из болнице.

Припадници ЦЈБ Српско Сарајево су након дојаве о овом догађају пронашли Б.С. на адреси становања и она им је добровољно предала бомбу која се налазила у кутији и без упаљача.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *