Боксит: Стиже механизација из Кине

Предсједник Компаније „Боксит“ из Милића Рајко Дукић потписао је уговор о набавци јамске утоварно-транспортне механизације са реномираним кинеским произвођачем, која ће стићи половином идуће године, када милићка компанија планира да почне радове на отварању јаме „Подбраћан“. Набавка је уговорена током недавне посјете групе привредника из Републике Српске и Србије највећем сајму грађевинских машина у Шангају, […]

уторак, децембар 4, 2012 / 14:40

Предсједник Компаније „Боксит“ из Милића Рајко Дукић потписао је уговор о набавци јамске утоварно-транспортне механизације са реномираним кинеским произвођачем, која ће стићи половином идуће године, када милићка компанија планира да почне радове на отварању јаме „Подбраћан“.

Набавка је уговорена током недавне посјете групе привредника из Републике Српске и Србије највећем сајму грађевинских машина у Шангају, коју је организовала милићка компанија.

"Наши пословни партнери из Кине изразили су задовољство досадашњом сарадњом па су на помолу и нови послови, не само у купопродаји рударско-грађевинске опреме, него и другим областима, укључујући и техничко-технолошке системе за производњу хране, пољопривредну производњу, енергетику и друге области", наведено је у саопштењу из Компаније "Боксит".

У "Бокситу" наглашавају да опрема кинеских произвођача по својим карактеристикама нимало не заостаје за механизацијом западних компанија, а да је неупоредиво јефтинија.

"Њихов кавлитет потврђују и досадашња искуства у раду више од 100 кинеских машина у Републици Српској и Србији, чије произвођаче ‘Боксит’ заступа и који је организовао добру логистику на терену", саопштено је из "Боксита".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *