Бојић: Обезбједићемо више новца за пољопривреднике

Кандидат Српске демократске странке за градоначелника Приједора Борислав Бојић рекао је да ће ова странка обезбиједити више новца за субвенције у пољопривреди, али и снизити критеријуме за додјелу тих субвенција. "За субвенције у пољопривреди у општинском буџету планирано је 500.000 КМ. Сматрамо да та цифра мора бити три пута већа", рекао је Бојић на предизборној […]

четвртак, септембар 20, 2012 / 06:41

Кандидат Српске демократске странке за градоначелника Приједора Борислав Бојић рекао је да ће ова странка обезбиједити више новца за субвенције у пољопривреди, али и снизити критеријуме за додјелу тих субвенција.

"За субвенције у пољопривреди у општинском буџету планирано је 500.000 КМ. Сматрамо да та цифра мора бити три пута већа", рекао је Бојић на предизборној трибини у Аеродромском насељу код Приједора.

Он каже да ни та предвиђена средства нису повучена што, према његовим ријечима, значи да су критеријуми за додјелу помоћи пољопривредницима престроги.

"Стога ћемо измијенити општински правилник који прописује критеријуме и услове за додјелу субвенција у пољопривреди, како би сав новац који се предвиди био и утрошен у те намјене", додао је Бојић.

Осим Бојића, на трибини су се представили кандидати СДС-а за одборнике у Скупштини града Приједора.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *