Бог те видео: Додик и влада ће помоћи и Славији

Предсједник Републике Српске Милорад Додик донио је одлуку о додјели новчане помоћи Фудбалском клубу “Славија” из Источног Сарајева за наставак такмичења у Премијер лиги БиХ, саопштено је из кабинета предсједника Републике. Фудбалски клуб “Славија” раније је тражила од Владе и предсједника Српске новчану помоћ од 100.000 КМ, колико јој је потребно да би могла наставити […]

среда, јул 22, 2015 / 17:36

Предсједник Републике Српске Милорад Додик донио је одлуку о додјели новчане помоћи Фудбалском клубу “Славија” из Источног Сарајева за наставак такмичења у Премијер лиги БиХ, саопштено је из кабинета предсједника Републике.

Фудбалски клуб “Славија” раније је тражила од Владе и предсједника Српске новчану помоћ од 100.000 КМ, колико јој је потребно да би могла наставити такмичење у Премијер лиги.

Овај клуб има велика дуговања према некадашњем тренеру Влади Чапљићу, већем броју играча, добављачима и Фудбалском савезу.

Подсјећамо, Влада Српске раније је додијелила новчану помоћ и Фудбалском клубу Борац како би добио лиценцу за наступ у Премијер лиги БиХ.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *