Блијед почетак Партизана у Европа лиги

Фудбалери Партизана одиграли су без голова са азербејџанским Нефтчијем у Хумској, у првом колу Х групе у Лиги Европе. Дуел српског и азербејџанског шампиона протекао је у иницијативи али и слабој игри црно-белих, па је мрежа Саше Стаменковића остала нетакнута. Партизан је пред око 10.000 гледалаца у највећем дијелу контролисао утакмицу и нападао, али је […]

петак, септембар 21, 2012 / 00:00

Фудбалери Партизана одиграли су без голова са азербејџанским Нефтчијем у Хумској, у првом колу Х групе у Лиги Европе.

Дуел српског и азербејџанског шампиона протекао је у иницијативи али и слабој игри црно-белих, па је мрежа Саше Стаменковића остала нетакнута.

Партизан је пред око 10.000 гледалаца у највећем дијелу контролисао утакмицу и нападао, али је током 95 минута створио премало правих прилика да би заслужио три бода на старту такмичења у Лиги Европе.

Наредни меч у овом такмичењу екипа Владимира Вермезовића игра 4. октобра у Казању против Рубина који је у Милану ремизирао са Интером (2:2).0 КОМЕНТАРА

  1. Ове гробарчине срамоте нашу нацију.
    Кад се Џаја врати у Звезду опет ће запосјести трон Европе.
    Фудбалска Европа и свијет чули су и познају само Црвену Звезду са ових простора, и само њу поштују.
    Звезда сија и сијаће
    А онај Ех 1978, што је ставио Џајину слику кад су га хапсили у намјештеној афери, што ће се убрзо доказати, нека попуши лагано К… и Џаји и свим навијачима велике Црвене Звезде.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *