Блатеров највећи критичар се повукао из фудбала

Међународна фудбалска федерација (ФИФА) саопштила је данас да је члан Извршног одбора те организације Мохамед Бин Хамам поднио оставку на све функције и да доживотно неће бити активан у организованом фудбалу. ФИФА је потврдила да је функционер из Катара, који је био и предсједник Азијске фудбалске конфедерације, поднио оставку писменим путем. ФИФА је прошле године […]

уторак, децембар 18, 2012 / 14:14

Међународна фудбалска федерација (ФИФА) саопштила је данас да је члан Извршног одбора те организације Мохамед Бин Хамам поднио оставку на све функције и да доживотно неће бити активан у организованом фудбалу.

ФИФА је потврдила да је функционер из Катара, који је био и предсједник Азијске фудбалске конфедерације, поднио оставку писменим путем.

ФИФА је прошле године смијенила Бин Хамама због сумње да је подмићивао делегате те организације у покушају да смијени Сепа Блатера са мјеста предсједника и изрекла му доживотну суспензију.

„Доживотна забрана вршења свих дјелатности у фудбалу резултат је коначног извјештаја предсједника нашег Етичког комитета Михаела Гарсије”, саопштила је ФИФА.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *