Бир фест у Брчком отказан и због Рамазана

Музафер Дервишевић у име уредника манифестације “Савски Цвијет“, данас је медије обавјестио да је дуго најављивани “БХ Бир Фест“ по свој прилици отказан. “Организатор БХ Бир Феста је по свој прилици отказао догађај а није обавијестио уредника манифестације "Савски Цвијет " те самим тим догађај се уклања са програма манифестације!“, стоји у Дервишевићевом саопштењу. Контактирали […]

недеља, август 12, 2012 / 15:42

Музафер Дервишевић у име уредника манифестације “Савски Цвијет“, данас је медије обавјестио да је дуго најављивани “БХ Бир Фест“ по свој прилици отказан.

“Организатор БХ Бир Феста је по свој прилици отказао догађај а није обавијестио уредника манифестације "Савски Цвијет " те самим тим догађај се уклања са програма манифестације!“, стоји у Дервишевићевом саопштењу.

Контактирали смо и организазатора манифестације Горана Бјелцановића који нам је кратко одговорио да су разлози за отказивање “БХ Беер Феста“ сљедећи: “Кратак период за рекламу, пиваре је веома тешко помјерити у плановима, Рамазан“.

"БХ Бир Фест Бијељина 2012", који је 6., 7. и 8. јула требао бити одржан трећи пут, дефинитивно је отказан због несугласица у вези с локацијом.

Претходне двије године ова музичка манифестација организована је на спортским теренима ФК Радник у Бијељини. Након што су из клуба треће године затражили плаћање кориштења локације, организатори су размишљали о пресељењу у Брчко.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *