Билећа: Ватра пријети кућама

Билећки ватрогасци и мјештани јутрос настоје да одбију пожар у рејону Горњих Давидовића који је запријетио стамбеним објектима, потврђено је Срни у ватрогасној јединици Билећа. Старјешина ватрогасне јединице Радомир Радмиловић рекао је да се ватра са сјеверне стране синоћ приближила кућама, али су ватрогасци брзим реаговањем успјели да је ставе под контролу. Радмиловић каже да […]

субота, август 18, 2012 / 10:06

Билећки ватрогасци и мјештани јутрос настоје да одбију пожар у рејону Горњих Давидовића који је запријетио стамбеним објектима, потврђено је Срни у ватрогасној јединици Билећа.

Старјешина ватрогасне јединице Радомир Радмиловић рекао је да се ватра са сјеверне стране синоћ приближила кућама, али су ватрогасци брзим реаговањем успјели да је ставе под контролу.

Радмиловић каже да је угашен шумски пожар на подручју Пађена који је био активиран на неколико локација.

Требињски и ластвански ватрогасци ноћас су гасили линију пожара која је запријетила да захвати стамбене објекте у насељу Засад.

Пожар на подручју Требињских брда, који је активан већ неколико дана, стављен је под контролу, док гашење пожара у Ловишту отежавају јак вјетар и неприступачан терен.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *