Бијељински интернет рат: Мићо vs Мишко

Сутра у подне прекидамо анкету о томе ко ће бити градоначелник Бијељине.    Први градоначелник у историји Бијељине биће:      Мирослав Миловановић 73.8%      Мићо Мићић 25.7%      Дамјан Пајић – Мицин 0.5%   Ово је тренутни резултат у нашој дуготрајној анкети. Ова анкета, за разлику од претходне са Жељком Перенчевићем као побједником за мјесто […]

петак, август 31, 2012 / 19:36

Сутра у подне прекидамо анкету о томе ко ће бити градоначелник Бијељине.

   Први градоначелник у историји Бијељине биће:

 

   Мирослав Миловановић

73.8%
 

   Мићо Мићић

25.7%
 

   Дамјан Пајић – Мицин

0.5%
 
Ово је тренутни резултат у нашој дуготрајној анкети. Ова анкета, за разлику од претходне са Жељком Перенчевићем као побједником за мјесто начелника у Општини Лакташи, била је веома занимљива и динамична.
 
Таман колико сада води Мирослав Миловановић, водио је у почетку Мићо Мићић. Многи замјерају интернет анкетама разне ствари, између осталог и генераторе ИП адреса, који дозвољавају гласање са једног рачунара више пута.
 
Како год да долази до резултата ове анкете, те измјене челне позиције, сутра у подне ћемо је замијенити другом. Овом приликом обавјештавамо све заинтересоване стране, потенцијалне гласаче или програмере о истеку рока актуелности овој анкети.
 
Пуно поздрава и среће у изборној трци свим учесницима уз наш традиционални поздрав:
 
ГУГЛАЈТЕ ЋИРИЛИЦОМ!


0 КОМЕНТАРА

  1. Aj, brate… Nekada treba mirno prihvatiti cinjenice bez emocija, i tih besmislenih teorija zavjere. Bas su sad svi „vladini poltroni“ rijesili da sabotiraju opozicioni sajt koji godisnje posjeti nekoliko desetina ljudi, ukljucujuci, i moju malenkost. Ja sam, eto, glasao za Milovanovica. I to samo jednom, casna (partijska :D) rijec, I nisam koristio generator IP adresa 😀 Zasto za Miroslava, pa zato sto ga ne znam, ali i zato sto Micu vrlo dobro znam. Za ovog treceg po inerciji nisam glasao, jer sam vidio da ionako ima siromasan rejting. Dok je bio ministar dvaput je posjetio gradiliste stanova za RVI u Petrovu (Ozren), i skoro nikakvog efekta nisu imale te njegove posjete. Stanovi su zavrseni kada su invalidi poceli prijetiti samoubistvima i strajkovima gladju. Ne znam da li je nesto ukrao za vrijeme svojih mandata, nisam mu drzao svijecu (ovo je cesta prica nasih politickih fanatika). Ali, s obzirom na ono sto sam izlozio i neki moj licni utisak, cini mi se da je Micko totalno neefikasan politicar, pogresan covjek na pogresnom mjestu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *