Бијељина: Трагичан епилог синоћњег напада у дискотеци

Двадесетчетворогодишњи Д.С. из Бијељине преминуо је након што га је у дискотеци „Упитник“ оштрим предметом избо Н.Н, сазнаје Срна у Центру јавне безбједности Бијељина. Н.Н. је синоћ 15 минута након поноћи на степеништу дискотеке, оштрим предметом избо Д.С. након чега је побјегао у непознатом правцу. Дежурни љекар Хитне помоћи Душан Бешењи изашао је на лице […]

субота, јун 23, 2012 / 10:27

Двадесетчетворогодишњи Д.С. из Бијељине преминуо је након што га је у дискотеци „Упитник“ оштрим предметом избо Н.Н, сазнаје Срна у Центру јавне безбједности Бијељина.

Н.Н. је синоћ 15 минута након поноћи на степеништу дискотеке, оштрим предметом избо Д.С. након чега је побјегао у непознатом правцу.

Дежурни љекар Хитне помоћи Душан Бешењи изашао је на лице мјеста и констатовао смрт Д.С.

Н.Н. је лишен слободе у 3.20 часова у бијељинском селу Велика Обарска, као и лице Р.С. које је било са њим у аутомобилу.

У току су претреси неколико објеката у којима су боравила ова лица, која ће током дана бити предата Окружном тужилаштву због убиства.0 КОМЕНТАРА

  1. Ужас, ево гдје нас воде нове „духовне“ вриједности.
    Прво одеш у билдерану да подигнеш тег од 200 клограма, а кад то урадиш онда си сила, никаква ти памет више није потребна. Онда изађеш у дискотеку, па попијеш пиву, па сконташ да си и сила и мангуп, па онда кренеш да се доказујеш, па те још дотакне небеска поезија Шака Полумента и онда на сав твој рахатлук и сеадет неко са теби сличним погледом на свијет, случајно ти стане на ципелу а ти извадиш оружје и оруђе па му покажеш с ким се замјерио… кад сконташ шта си урадио буде касно.
    Онда би у цркву, онда би у библиотеку, онда би…

    Не требају нама непријатељи, како смо кренули поубијаћемо се међусобно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *