Бијељина: Штеди се, неће бити дочека Нове године

На Градском тргу у Бијељини ове године неће бити организован дочек ни међународне нити Православне Нове године, потврђено је Срни у градској управи. У Административној служби града речено је да дочек Нове године неће бити организован због мјера штедње. Претходних година градска управа организовала је дочек на Градском тргу, а прошле године за ту намјену […]

четвртак, децембар 13, 2012 / 13:03

На Градском тргу у Бијељини ове године неће бити организован дочек ни међународне нити Православне Нове године, потврђено је Срни у градској управи.

У Административној служби града речено је да дочек Нове године неће бити организован због мјера штедње. Претходних година градска управа организовала је дочек на Градском тргу, а прошле године за ту намјену издвојила је 100.000 КМ.

 Дочек ће бити организован и у локалним ресторанима и кафићима по цијени резервација од 50 до 80 КМ, што је за 20 до 30 КМ јефтиније него прошле године.

У етно селу “Станишићи” новогодишњи дочек у ресторану и свечаним салонима кошта 80 КМ, и у ту цијену је урачуната комплентна вечера, уз аперитив и кафу.

У бијељинском ресторану “Ловац” гостима ће за дочек бити понуђен мрсни и посни мени, а цијена резервације износи 50 КМ.

У ресторану „Семберски салаш“ цијена резервације је 70 КМ, а госте ће забављати тамбураши, док је у свечаном салону цијена 60 КМ, уз музику новосадског бенда „Максимус“.

Локалне туристичке агенције за Нову године нуде организоване прославе на планинама Републике Српске и Србије – Јахорини, Златибору и Копаонику по цијенама од 250 КМ до 950 КМ.

Понуде туристичких агенција за иностранство износе од 59 КМ за неке од европских градова до 2.500 евра за егзотичне дестинације – Доминиканску Републику, Мексико, Тајланд и Дубаи.

Грађани су највише заинтересовани за дочек Нове године у Будимпешти који кошта 59 КМ, те Бечу и Венецији за 89 КМ, речено је Срни у предузећу „Семберија транспорт“.

Туристичка агенција “Хепи тревл” од иностраних понуда има прославе у Италији од 290 КМ за пет дана, у Тунису од 760 КМ за осам дана, те Москви од 1.020 КМ за пет дана.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *