Бијељина: Почиње Фабрика самер фестивал

Други интернационални “Фабрика самер фестивал” почиње сутра у Бијељини, гдје ће до недјеље, 5. августа, на три стејџа наступити више од 30 извођача. Првог дана највећег музичког догађаја у БиХ наступају Дејан Цукић и “Спори ритам бенд”, “Атомско склониште”, “С.А.Р.С”, док у петак, 3. августа, свирају “Бјесови “, “Генерација пет” и “Галија”. У суботу, 4. […]

среда, август 1, 2012 / 10:22

Други интернационални “Фабрика самер фестивал” почиње сутра у Бијељини, гдје ће до недјеље, 5. августа, на три стејџа наступити више од 30 извођача.

Првог дана највећег музичког догађаја у БиХ наступају Дејан Цукић и “Спори ритам бенд”, “Атомско склониште”, “С.А.Р.С”, док у петак, 3. августа, свирају “Бјесови “, “Генерација пет” и “Галија”.

У суботу, 4. августа, наступају “Перпетум мобиле”, Кики Лесендрић и “Пилоти”, “Ван Гог”, а у недјељу, 5. августа, “Хипнотајзд”, “Ајс Нигрутин и Тимбе”, “Бркови” и амерички бенд “В иза”.

На “Баварија мјузик хол стејџу” 2. августа наступају “Дбау”, “Илевен”, “Флатлајн”, 3. августа свирају “Јосип А Лисац бенд”, “Шеитанс” И “Сопот”, док ће се 4.августа публици представити “Сељачка буна” и “Лејтс”.

На “Ди-џеј стејџу” наступиће неколико диџејева.

За публику је обезбијеђен бесплатан камп, уз популарне цијене улазница и пића.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *