Бијељина: Елвако потписује споразум са Фармтеком из Чешке

На 11. Међународном пољопривредном сајму „Интерагро 2012“ данас ће бити потписан Споразум о пословно – техничкој сарадњи између предузећа „Фармтек“ из Чешке и „Елвако“ из Бијељине, најављено је из Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске. Потписивању споразума присуствоваће предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић, министар пољопривреде, водопривреде и шумарства Републике Српске Мирослав Миловановић и […]

среда, септембар 19, 2012 / 09:04

На 11. Међународном пољопривредном сајму „Интерагро 2012“ данас ће бити потписан Споразум о пословно – техничкој сарадњи између предузећа „Фармтек“ из Чешке и „Елвако“ из Бијељине, најављено је из Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске.

Потписивању споразума присуствоваће предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић, министар пољопривреде, водопривреде и шумарства Републике Српске Мирослав Миловановић и чешки амбасадор у БиХ Томаш Суњог.

Свечаности ће присуствовати и предсједник "Бобар групе" Гаврило Бобар, те савјетник министра пољопривреде, шумарства и водопривреде Српске Миљан Ербез.

Предузеће "Елвако" обављаће дио производње, сервис и монтажу опреме и технологије за штале предузећа "Фармтек" које послује у 10 европских држава.

Потписивању уговора, које је планирано за 12.15, претходиће свечано отварање Међународног сајма пољопривреде"Интерагро 2012".

На сајму је учешће потврдило око 50 излагача из Српске, Федерације БиХ, Србије, Италије, Аустрије, а најављени су и учесници из Словеније, Чешке, Словачке, Мађарске и Црне Горе.

Сајам "Интерагро 2012" ће бити отворен до суботе, 22. септембра.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *