Без трагова: Сви путници малезијског авиона проглашени мртвим

Лет МХ370 је изгубљен и нико од 239 путника и чланова посаде није преживио, саопштила је компанија „Малезија ерлајнз“. "Сви докази указују на то да се авион срушио у јужном дијелу Индијског Океана", поручила је компанија породицама несталих. Последње инфромације о судбини лета МХ370 породицама је на хитном брифингу пренио премијер Малезије Наџиб Разак, који […]

понедељак, март 24, 2014 / 15:13

Лет МХ370 је изгубљен и нико од 239 путника и чланова посаде није преживио, саопштила је компанија „Малезија ерлајнз“.

"Сви докази указују на то да се авион срушио у јужном дијелу Индијског Океана", поручила је компанија породицама несталих.

Последње инфромације о судбини лета МХ370 породицама је на хитном брифингу пренио премијер Малезије Наџиб Разак, који је на краткој конференцији за новинаре рекао да су у незапамћеној потрази за авионом употребљене досад никада коришћене методе.

"На основу тих нових података, са дубоком тугом и жаљењем закључујемо да је лет МХ370 окончан на југу Индијског Океана", рекао је Наџиб, који није желио да одговара на питања новинара.

Премијер је навео да је на основу нових, до сада некоришћених метода у овој врсти истраге, заклучено је да је лет МХ370 летио јужним коридором и да је његова последња позиција уочена у индијском океану западно од Перта.

"Ову информацију дијелимо са јавношћу из поштовања према породицама".

Раџиб је апеловао на медије да поштују приватност породица страдалих у овом тужном тренутку. Он је за сутра најавио нову конференцију са детаљима о овом трагичном открићу.

Раније, породице несталих су позване на хитан брифинг, а у сали у којој је Наџиб Разак су биле спремне медицинске екипе.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *