Берић: Залажемо се за транспарентност и демократију

Носилац листе кандидата СДС за одборнике у Скупштини града Приједора Душан Берић рекао је да је потребно вратити повјерење у своју снагу и у могућност да се живи од свога рада, као што је то било шездесетих и седамдесетих година. Берић рекао је да се ова странка залаже за транспарентност и демократију. "То значи да […]

субота, септембар 22, 2012 / 09:36

Носилац листе кандидата СДС за одборнике у Скупштини града Приједора Душан Берић рекао је да је потребно вратити повјерење у своју снагу и у могућност да се живи од свога рада, као што је то било шездесетих и седамдесетих година.

Берић рекао је да се ова странка залаже за транспарентност и демократију.

"То значи да ће сваки становник Приједора смјети рећи шта мисли, неће се бојати партијских уцјена и неће му партијска књижица бити услов за запошљавање", рекао је Берић новинарима у селу Горња Ламовита код Приједора, гдје је СДС синоћ одржао предизборну трибину.

Кандидат СДС-а за градоначелника Приједора Борислав Бојић изјавио је да су се послије 12 година владавине ДНС-а и СНСД-а у Приједору стекли услови за промјену локалне власти.

Он је истакао да су промјене потребне због тога што се актуелна власт није ангажовала у потрази за стратешким партнерима како би били покренути постојећи капацитети, као и на довођењу младих људи и нових технологија који су потребни у цијелом граду.

Према његовим ријечима, друге двије велике области на којима ће СДС инсистирати јесу наталитет и пољопривреда.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *