Берчек не жели више да снима, иде у пензију

Легендарни глумац Александар Берчек изјавио је да нема у плану било какве позоришне и филмске пројекте, као и да наредне године дефинитивно иде у пензију! Берчек, који наводи да више не ради у позоришту зато што је, како каже, матор за то, тврди да нема глумачких планова за будућност. – Ништа немам у плану, не […]

недеља, август 19, 2012 / 16:08

Легендарни глумац Александар Берчек изјавио је да нема у плану било какве позоришне и филмске пројекте, као и да наредне године дефинитивно иде у пензију!

Берчек, који наводи да више не ради у позоришту зато што је, како каже, матор за то, тврди да нема глумачких планова за будућност.

– Ништа немам у плану, не планирам више ништа, немам никакве нове пројекте. Престајем да глумим, идем у пензију догодине! – рекао је Александар Берчек, који је на питање да ли то мисли озбиљно и да ли глумац уопште може да оде у пензију, одговорио:

– Ја ћу моћи и – идем.

Берчек је нешто слично најавио и 2002. на филмским сусретима у Нишу када је промовисана монографија о његовом раду и тада је најавио да се повлачи из јавности.

Глумца познатог по филмовима и серијама "Грлом у јагоде", "Отписани", "Заборављени", "Специјално образовање", "Породично благо", "Балкан експрес", "Ко то тамо пева" и другим недавно смо гледали у филму "Шешир професора Косте Вујића", који је до сада погледало више од 250.000 гледалаца. У децембру га очекује премијера новог остварења "Кругови" Срдана Голубовића.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *