Бећировић о(п)стао

Иницијатива за разрјешење замјеника предсједавајућег Представничког дома парламента БиХ Дениса Бећировића на данашњој ванредној сједници у Сарајеву није добила потребну ентитетску већину гласова из Федерације БиХ, због чега колегијум овог дома у наредна три дана треба да обави процедуру усаглашавања.  Предсједавајући Представничког дома Милорад Живковић саопштио је да је за ову иницијативу СДА гласало 20 […]

среда, септембар 19, 2012 / 15:22

Иницијатива за разрјешење замјеника предсједавајућег Представничког дома парламента БиХ Дениса Бећировића на данашњој ванредној сједници у Сарајеву није добила потребну ентитетску већину гласова из Федерације БиХ, због чега колегијум овог дома у наредна три дана треба да обави процедуру усаглашавања.

 Предсједавајући Представничког дома Милорад Живковић саопштио је да је за ову иницијативу СДА гласало 20 посланика, 14 их је било против, док је један посланик био уздржан.

Он је објаснио да је усаглашавање неопходно, јер је сједницу у међувремену, због службених обавеза, напустио други замјеник предсједавајућег Божо Љубић, тако да колегијум данас није имао кворум за усаглашавање.

Овим је сједница Представничког дома завршена.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *