Бањалука подржала кандидатуру Босића за предсједника СДС

Градски одбор Српске демократске странке Бањалука је подржао кандидатуру Младена Босића за предсједника странке у наредне четири године. На сједници Градског одбора СДС Бањалука, која је одржана данас, наведено је да је СДС у највећем граду Српске на протеклим изборима остварио значајан раст броја гласова и да је то најбољи показатељ да су грађани у […]

четвртак, април 23, 2015 / 10:58

Градски одбор Српске демократске странке Бањалука је подржао кандидатуру Младена Босића за предсједника странке у наредне четири године.

На сједници Градског одбора СДС Бањалука, која је одржана данас, наведено је да је СДС у највећем граду Српске на протеклим изборима остварио значајан раст броја гласова и да је то најбољи показатељ да су грађани у овој странци препознали истинске вриједности и настојања за побољшање услова живота свих грађана у Републици Српској.

Предсједник Градског одбора СДС Бањалука Огњен Тадић је казао да иницијатива о кандидатури Младена Босића за предсједника странке у наредне четири године долази из свих општинских и градског одбора из изборне јединице три.

„Иницијативу да ГО СДС Бањалука да подршку кандидатури Младена Босића за предсједника СДС у наредне четири година ја такође износим као свој лични приједлог“, казао је Тадић.

Подршку предсједнику Босићу досада је дало петнаестак градских и општинских одбора СДС. Скупштина Српске демократске странке биће одржана 10. маја у Бањалуци.

Поред кандидатуре садашњег предсједника Младена Босића, Градски одбор СДС Бијељине за ту функцију је кандидовао предсједника те организације Мићу Мићића.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *