Бања Врућица биљежи рекордну посјету гостију из региона

Здравствено-туристички центар Бања Врућица код Теслића забиљежио је у марту више од 11.000 ноћења гостију из региона, што је готово двоструко више у односу на март прошле године, када је било 6.000 ноћења. Вршилац дужности генералног директора „Бање Врућице“ Александар Радошевић истакао је да је овај број показатељ успјешности пробијања на тржиште региона, највише Хрватске, […]

понедељак, март 31, 2014 / 13:57

Здравствено-туристички центар Бања Врућица код Теслића забиљежио је у марту више од 11.000 ноћења гостију из региона, што је готово двоструко више у односу на март прошле године, када је било 6.000 ноћења.

Вршилац дужности генералног директора „Бање Врућице“ Александар Радошевић истакао је да је овај број показатељ успјешности пробијања на тржиште региона, највише Хрватске, а потом и Словеније.

„То су заиста импозантни резултати уколико узмемо у обзир чињеницу да смо за цијелу прошлу годину остварили нешто више од 32.000 ноћења само из Хрватске“, нагласио је Радошевић.

Према његовим ријечима, међу гостима из Хрватске и Словеније могобројни су они који у ову бању долазе најмање два пута годишње, а неријетки су и они који је посјећују осми пут.

Радошевић истиче да стране туристе највише привлачи љековитост термоминералне воде, али и љубазност особља.

Из „Бање Врућице“ саопштено је да су их само у марту посјетили гости из Загреба, Сплита, Шибеника, Умага, Пуле, Ријеке, Кутине, Новске, Осијека, Винковаца, Врбовеца, Трогира, Ђакова, Кастава, Соколовца, Љубљане, Крања, Јесенице, Бледа, Шкофије Локе и других градова.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *