Бања Лука: Засједа бискупска конференција

У Бањoj Луци данас почиње дводневно засједање Бискупске конференција БиХ, саопштено је из Секретаријата Бискупије бањалучке. Током засједања биће ријечи о посјети папе Фрање БиХ, бискупи ће саслушати извјештаје својих делегата са појединих међународних сусрета, те размотрити извјештај о дјеловању "Каритаса" Бискупске конференције БиХ. Осим свих чланова Бискупске конференције БиХ, долазак на засједање најавили су […]

понедељак, јул 13, 2015 / 10:05

У Бањoj Луци данас почиње дводневно засједање Бискупске конференција БиХ, саопштено је из Секретаријата Бискупије бањалучке.

Током засједања биће ријечи о посјети папе Фрање БиХ, бискупи ће саслушати извјештаје својих делегата са појединих међународних сусрета, те размотрити извјештај о дјеловању "Каритаса" Бискупске конференције БиХ.

Осим свих чланова Бискупске конференције БиХ, долазак на засједање најавили су делегати Хрватске и Словеначке бискупске конференције, те Међународне бискупске конференције светог Ћирила и Метода.

Засједање Бискупске конференције биће одржано у згради Бискупског ординаријата у Бањалуци. Завршетак засједања предвиђен је за сутра у 12.00 часова када ће бити одржана и конференција за новинаре. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *