Бања Лука: Крваво се потукли навијачи теслићког Пролетера и Наприједа

На првенственој утакмици између фудбалских клубова „Напријед“ из Бањалуке и „Пролетер“ из Теслића дошло је до крвавог обрачуна између навијача та два клуба.  Како кажу становници бањалучког насеља Обилићево, који су свједочили обрачуну, неколико младића је повријеђено а неки и тешко од убода ножевима. До сукоба је дошло око 17. часова а даљу ескалацију насиља […]

петак, август 24, 2012 / 20:43

На првенственој утакмици између фудбалских клубова „Напријед“ из Бањалуке и „Пролетер“ из Теслића дошло је до крвавог обрачуна између навијача та два клуба.

 Како кажу становници бањалучког насеља Обилићево, који су свједочили обрачуну, неколико младића је повријеђено а неки и тешко од убода ножевима. До сукоба је дошло око 17. часова а даљу ескалацију насиља спријечила је полиција. Тренутно је на лицу мјеста неколико полицијских возила, а два возила Хитне помоћи су одвезла повријеђене у болницу.

Према првим незваничним информацијама дебљи крај у крвавој тучи су извукли гости из Теслића који су нападнути бакљама и ножевима а многи од њих имају и теже повреде.
Фудбалски клубови "Напријед" и "Пролетер" наступају у Другој лиги "запад" Републике Српске.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *