Бања Лука: Јаћимовић напустио НДП и прешао у странку која га твори?

У Скупштини града Бањалука убудуће неће бити клуба Народног демократског покрета /НДП/, јер је одборник Миленко Јаћимовић иступио из ове странке и најавио да ће убудуће дјеловати као одборник Народне демократске странке /НДС/. Јаћимовић је рекао новинарима прије почетка сједнице градског парламента да је јуче дао оставку на чланство у Главном и Извршном одбору Главног […]

четвртак, март 20, 2014 / 12:36

У Скупштини града Бањалука убудуће неће бити клуба Народног демократског покрета /НДП/, јер је одборник Миленко Јаћимовић иступио из ове странке и најавио да ће убудуће дјеловати као одборник Народне демократске странке /НДС/.

Јаћимовић је рекао новинарима прије почетка сједнице градског парламента да је јуче дао оставку на чланство у Главном и Извршном одбору Главног одбора НДП-а, те да данас иступа из клуба одборника ове странке.

"Данас званично клуб НДП-а и не постоји, јер су га чинили један одборник НДС-а и три одборника Демократске партије", појаснио је Јаћимовић.

Он је рекао да је оставку на чланство дао зато што је смијењен са мјеста замјеника шефа Клуба одборника НДП-а.

"Ту су и дубљи проблеми, кадрови НДС-а су дискриминисани и прегласавани и на републичком, а посебно на градском одбору, огромни се притисци врше на чланство НДС-а од Војислава Глигића и Владимира Мирошљевића и ми то нисмо могли више трпјети, због чега сам се одлучио на овакав корак", појаснио је Јаћимовић.

Он је рекао да је, његовим иступањем из НДП-а, иступило и више од 100 чланова Градског одбора НДС-а Бањалука, те да ће, за сада, дјеловати опозиционо.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *