Бања Лука: Група пијаних младића претукла полицајце

Већа група пијаних младића у Бањалуци је физички напала полицијску патролу, ударајући полицајце рукама и ногама, речено је Срни у полицији Републике Српске. Пијани младићи претходно су нарушавали јавни ред и мир у бањалучком Парку "Петар Кочић", а након што су претукли полицајце, флашама и столицама су оштетили полицијско службено возило "поло". Полиција је убрзо […]

понедељак, јун 11, 2012 / 14:09

Већа група пијаних младића у Бањалуци је физички напала полицијску патролу, ударајући полицајце рукама и ногама, речено је Срни у полицији Републике Српске.

Пијани младићи претходно су нарушавали јавни ред и мир у бањалучком Парку "Петар Кочић", а након што су претукли полицајце, флашама и столицама су оштетили полицијско службено возило "поло".

Полиција је убрзо након инцидента, који се догодио у суботу око 2.15 часова, ухапсила осамнаестогодишњег Срђана Николића, деветнаестогодишњег Александра Крпића, те седамнаестогодишње Ч.С. и К.Д.

Сви ухапшени су из Бањалуке, а након криминалистичке обраде пуштени су на слободу.

Против Александра Крпића биће поднесен извјештај надлежном тужилаштву због напада на службено лице у вршењу службене дужности и извјештај надлежном суду о почињеном прекршају Закона о јавном реду и миру.

Прекршајни извјештај ће бањалучком Основном суду Бањалука бити поднесен и против свих родитеља пијаних малољетника.

Полицајци, којима су нанијете знатне повреде, обратили су се Служби хитне помоћи за љекарску помоћ.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *