Бања Лука: Доведен Џаја да се ложи прича о стадиону

Градоначелник Бање Луке Драгољуб Давидовић изјавио је да је за изградњу новог градског стадиона на Бањолучком пољу обезбијеђено земљиште као најбитнија претпоставка и да се средства за ову инвестицију могу обезбиједити кроз јавно-приватно партнерство. Давидовић, који је са предсједником Скупштине града Слободаном Гаврановићем представио овај пројекат прослављеном српском фудбалеру Драгану Џајићу, рекао је да је […]

четвртак, септембар 20, 2012 / 22:08

Градоначелник Бање Луке Драгољуб Давидовић изјавио је да је за изградњу новог градског стадиона на Бањолучком пољу обезбијеђено земљиште као најбитнија претпоставка и да се средства за ову инвестицију могу обезбиједити кроз јавно-приватно партнерство.

Давидовић, који је са предсједником Скупштине града Слободаном Гаврановићем представио овај пројекат прослављеном српском фудбалеру Драгану Џајићу, рекао је да је идејни пројекат завршен, док ће прва етапа извођења радова бити изградња самог фудбалског стадиона.

Он је додао да на простору између студентског кампуса и насеља Малта има око 200.000 метара квадратних простора, што је срж цијелог комплекса који је подијељен у три цјелине – фудбалски стадион, тениски терен и простор за рекреацију.

Предсједник Скупштине града Слободан Гаврановић рекао је да ће богато искуство Драгана Џајића у великој мјери помоћи локалној власти и фудбалским клубовима да реорганизују спорт у Бањалуци.

Џајић је изразио задовољство представљеним пројектом градског спортског центра, јер, како је рекао, Бањалука као спортски град заслужује да има такав стадион.

"На основу оног што смо видјели могу да пожелим да до реализације овог пројекта заиста дође у најкраћем времену и да у наредних двије-три године гледамо међународне утакмице", рекао је Џајић.0 КОМЕНТАРА

  1. Džaja – ti si legenda fudbala, i mani se ovih pokvarenjaka koji samo žele da ispolitizuju tvoje ime.
    „da do realizacije projekta zaista dođe“ – je jedino ispravno što si rekao, a realizacija i lažna obećanja iz predizborne kampanje 2010 god, kompleksa od 10 miliona i dalje traju!
    B-)

  2. Буахахахахах… Ако у наредних 20 година направе тај стадион, скидам им капу! Тек што су завршили трибину за гостујуће навијаче, они би да праве стадион… Нема од те приче ништа!

  3. Ове лопуже довеле Џају да им диже пољуљани рејтинг. Е мој Џаја твој ментор Вучић јебаће матер лемију врло брзо а ти дозволиш себи луксуз да са њима водиш кампању. Вечерас ће искористити и оно јада што се зове „бокс“ покушавајући да убеде народ како је њихова брига за спорт толико велика да ће се пред Боском, да би дали подршку, појавити и леми и прапа и велики спортиста шпики а при том су за БЛ спорт издвојили само 1 8оо ооо па како их није срамота. Зато овај позив „пициног парка“ треба искористити да им се најебемо мајке. А што се тиче релације Вучић и онај из Мрчајеваца рат је кренуо. Врло брзо ће изаћи на видело Вождове безалене „куповине“ по Србији и његова веза са Агропром банком . Јебига стари не могу ти ови политички евнуси ништа али ће те јебнути Србија. Ко ти је крив кад волиш да будеш у центру пажње и лупеташ свашта. Е сад ће ти „политички побачај“ направити киретажу и очистити те од све твоје имовине по Србији а знам да је има јако, јако много. Ниси требао да дираш моје социјалисте.

  4. Скоро Ђоковић, па сад Џајић????…шта је тим људима, ко ли са њима управља, да се такве националне и светске величине тако јефтино срозавају…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *