Бања Лука: Бесплатене карте студентима за ирски мјузикл

Студенти бањолучких универзитета моћи ће током септембра бесплатно да гледају представу, ирски мјузикл „Дублинг“, што им је омогућио Омладински комуникативни центар. Бесплатно гледање представе омогућено је студентима бањалучких универзитета који су партнери Омладинском комуникативном центру на пројекту "Запосли се волонтирањем – Волонтирај да би се запослио", а који је откупио дио карата од Студентског позоришта. […]

петак, септембар 7, 2012 / 11:27

Студенти бањолучких универзитета моћи ће током септембра бесплатно да гледају представу, ирски мјузикл „Дублинг“, што им је омогућио Омладински комуникативни центар.

Бесплатно гледање представе омогућено је студентима бањалучких универзитета који су партнери Омладинском комуникативном центру на пројекту "Запосли се волонтирањем – Волонтирај да би се запослио", а који је откупио дио карата од Студентског позоришта.

Уз бесплатну карту, посјетиоцима ће бити дијељен и промо материјал о вредновању и препознавању студентског волонтирања.

Пројекат "Запосли се волонтирањем-Волонтирај да би се запослио", који је подржан и од Центра цивилних иницијатива, промовише организовано студентско волонтирање, преко којег студенти могу да стичу практично искуство И ЕЦТС бодове.

Партнери ОКЦ-а у пројекту су бањолучки Универзитет, Независни универзитет Бањалука, Паневропски универзитет Аперион, Бањалука Колеџ, Слобомир П Универзитет и Универзитет из Источног Сарајева.

Представа ће бити приказивана у Подрум сцени у бањолучкој Господској улици.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *