Бајден: Обама се не шали, напашћемо Иран

Потпредсједник САД Џо Бајден рекао је данас да предсједник Барак Обама „не блефира” када каже да ће, ако затреба, војном акцијом спријечити Иран да стекне нуклеарно оружје. На годишњој конференцији моћног произраелског лобија, Бајден је рекао да је заштита Израела у интересу САД. Бајден је рекао да САД још дају предност дипломатском рjешењу, али се […]

уторак, март 5, 2013 / 01:32

Потпредсједник САД Џо Бајден рекао је данас да предсједник Барак Обама „не блефира” када каже да ће, ако затреба, војном акцијом спријечити Иран да стекне нуклеарно оружје.

На годишњој конференцији моћног произраелског лобија, Бајден је рекао да је заштита Израела у интересу САД. Бајден је рекао да САД још дају предност дипломатском рjешењу, али се та могућност затвара.

Бајден је упозорио да се не смије дјеловати пребрзо и да је потребно испробати све могућности да би свјетска заједница подржала евентуалну војну интервенцију САД.
 0 КОМЕНТАРА

  1. Ја би био најсретнији да Амери више заврше ту причу око Ирана- али чини ми се да је као у оној народној „кер који лаје не уједа“..

  2. Надам се да оће и да ће се обе стране добро држати,те да ће рат бити дуг и исцрпљујући са много жртава на обе стране.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *