Бачена бомба у свјеверном дијелу Косовске Митровице

У свјеверном дијелу Косовске Митровице бачена је још једна експлозивна направа. Ручна бомба, како се претпоставља, постављена је на прозору куће Тахира Мемовића у Улици Анке Спаић, у дијелу града у близни болнице. Од експлозије која се догодила синоћ око 22.00 часа повријеђених није било иако је бомба експлодирала на прозору куће у којој се […]

петак, март 1, 2013 / 08:26

У свјеверном дијелу Косовске Митровице бачена је још једна експлозивна направа. Ручна бомба, како се претпоставља, постављена је на прозору куће Тахира Мемовића у Улици Анке Спаић, у дијелу града у близни болнице.

Од експлозије која се догодила синоћ око 22.00 часа повријеђених није било иако је бомба експлодирала на прозору куће у којој се у тренутку напада налазило седам чланова ове породице.

Одмах послије експлозије, како је Срни рекао портпарол Косовске полицијске службе Бесим Хоти, полиција је изашла на лице мјеста а јутрос се врши увиђај и покренута је истрага.

Хоти каже да је у сјеверном дијелу града повећано присуство полиције, припадника Кфора и Еулекса.

Канцеларија за Косово И Метохију осудила је и овај бомбашки напад уз захтев да починиоци буду пронађени.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *