Аутографер: Камера која све ради сама

Аутографер је камера коју носите око врата и која уз помоћ бројних сензора аутоматски сама одлучује шта ће и када сликати. Ова необична камера користи 5 сензора како би идентификовала савршен тренутак за сликање пазећи на промјене у свјетлу, контуре, покрету и температури. Аутографер тако може направити слику уколико особа која га носи нагло убрза […]

петак, септембар 28, 2012 / 21:10

Аутографер је камера коју носите око врата и која уз помоћ бројних сензора аутоматски сама одлучује шта ће и када сликати.

Ова необична камера користи 5 сензора како би идентификовала савршен тренутак за сликање пазећи на промјене у свјетлу, контуре, покрету и температури.

Аутографер тако може направити слику уколико особа која га носи нагло убрза или потрчи за аутобусом, изађе из кафића на снијег или се окрене како би се поздравила са неким.

Све што власник треба да уради јесте да га стави око врата и да на крају дана погледа шта је све његова камера забиљежила.

Многи ће сигурни бити обрадовани призорима који су им промакли пошто ће у свакодневним стварима које узимају здраво за готово моћи да уживају на потпуно нов начин.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *